Ya şu oyunu sevmiyorum, daha doğrusu aşırı zor bossları içeren tür olan Soulslike türünü sevmiyorum. Ama bu adamlar bir şaheser yaratmış.

Yanlış anlaşılmasın "bossların zor olması oyunu kötü yapmıyor, kesemiyorsan oynama." diyecek olan arkadaşlar için söylüyorum, oyunun temasına falan hiçbir lafım yok, harika tasarlanmış bosslar, hastasını başından kaldırmaz. Ayrıca birçok bossla kapıştım bu oyunda, nerf öncesi Malenia'yı üçüncü denememde geçtim, bilmiyorum başarı sayılır mı? :rofl: Sadece Single bir oyunda bu kadar odak sevmiyorum, Malenia'yı yendiğimde duvara yumruk atmıştım...

Yeni DLC geldiğinde oynayacağım, çıkışından 2 hafta geçince silmiştim oyunu.

Tek yapmamız gereken 21 Haziran'a kadar nefes almaya devam etmemiz çocuklar.

Ya şu oyunu sevmiyorum, daha doğrusu aşırı zor bossları içeren tür olan Soulslike türünü sevmiyorum. Ama bu adamlar bir şaheser yaratmış.

Yanlış anlaşılmasın "bossların zor olması oyunu kötü yapmıyor, kesemiyorsan oynama." diyecek olan arkadaşlar için söylüyorum, oyunun temasına falan hiçbir lafım yok, harika tasarlanmış bosslar, hastasını başından kaldırmaz. Ayrıca birçok bossla kapıştım bu oyunda, nerf öncesi Malenia'yı üçüncü denememde geçtim, bilmiyorum başarı sayılır mı? :rofl: Sadece Single bir oyunda bu kadar odak sevmiyorum, Malenia'yı yendiğimde duvara yumruk atmıştım...

Yeni DLC geldiğinde oynayacağım, çıkışından 2 hafta geçince silmiştim oyunu.
Sevmiyorum diyebilmelisin zaten, kimse hiçbir oyunu, seriyi, türü sevmek zorunda değil. Sektörde herkese hitap eden oyun yok zaten herkesi memnun etmek mümkün değil. Asıl mesele sevmiyorsun diye oyuna "çöp" dememek, maalesef Türkiyede çoğu kişi bu farkındalığa sahip değil. Sırf sevmiyor veya birazcık zorlanıp gururuna yediremedi diye gelmiş geçmiş en iyi açık dünya aksiyon rol yapma oyunlarından birine çöp diyor bizim insanımız.