renaigore
Çalışkan
Dil kursları eskiden mantıklıydı şu an değil. Elinde binlerce kaynak var. Şu paragöz sahtekarlara paranızı kaptırmayın.
Dil kursları eskiden mantıklıydı şu an değil. Elinde binlerce kaynak var. Şu paragöz sahtekarlara paranızı kaptırmayın.
Üniversitenizin dil kursu o dostum. Bizim dediğimiz dil kurslarını sen gayet iyi biliyorsun.
Merak etme biz çıktığımızda güzel cayma bedeli geçirip sonrasında hemen başka öğrenciye senet imzalatıyorlar. Sen gerçekten hayal dünyasındasın.
Okumadım, haberin olsun. Sahtekarlar için bu kadar yazı yazmak üzücü biraz.Ben kendi tecrübemin biri üniversite kursu olduğu için öyle yazdım ve sırf bunu kaale almışsınız nedense italyanca kursu konusundaki yorumumu kaale almamışsınız, sanırım argümanınıza yaramıyor diye. Ek olarak eşim özel dil kursuna gitti 2 ayda gayet geliştirdi kendini. Lisanstan arkadaşım ABD'de üniversite başvurusu için gitti aynı şekilde sınav sonuçları bakımından dahi seviye atlamıştı. Dediğim gibi düzgün kurslar gayet fayda sağlar. Mahalle aralarındaki asgari ücretli kadrolu kurslar tabii ki işe yaramaz.
Gidip deneme testi istemezseniz, kursları iyice incelemezseniz böyle dandik yerlere gitmeniz gayet normal. Ben eğitim ile alakalı her durumda deneme dersi isterim ve ona göre karar veririm. Şu ana kadar pişman olduğum olmadı.
Ne yaptıkları önemli değil velev ki yerine birini bulamadılaro zaman ne olacak? Okuyup imzaladığın bir şeyin devamında mızmızlanmak bence komik. Zaten çoğu dil kursu yerine birisini bulursan cayma bedeli almıyor. Çocuk değilsinizdir diye umuyorum, çocuksanız da ebeveynleriniz çocuk değildir. Bir şeye imza atıp sonra cayıp laga luga yapmak yetişkinliğe yakışmaz.
Hocam normal ve üniversite dil kursları arasında çok fark var. Ayrıca hiçbir kurum 6 aylık cayma bedeli isteyemez kimse kusura bakmasın.
Okumadım, haberin olsun. Sahtekarlar için bu kadar yazı yazmak üzücü biraz.
Kursu zaten denemeye girmişsem neden 2 ay gittiğim kursa 6 ay cayma bedeli ödeyeyim alnımda enayi yazmıyor ki? Tabi ki belli bir cayma bedeli vardır ama 6 aylık da olmaz yani bu maksimum 2 aylık olması lazım.İster neden istemesin? Kabul edip etmemek size kalmış bir şey. Kabul etmiyorsanız imzalamazsanız başka bir kursa gidersiniz olur biter. Yukarıda belirttiğim gibi alırsınız 1-2 deneme dersi, test edersiniz ona göre yol alırsınız.
Kursu zaten denemeye girmişsem neden 2 ay gittiğim kursa 6 ay cayma bedeli ödeyeyim alnımda enayi yazmıyor ki? Tabii ki belli bir cayma bedeli vardır ama 6 aylık da olmaz yani bu maksimum 2 aylık olması lazım.
Demeye çalıştığım şu, benim gittiğim dershanede sözleşmede cayma bedeli tam olarak yazmıyordu (sebebini bilmiyorum yıllar önceydi), bu yüzden ben çıkarken 2 aylık ödemiştim ama arkadaşım tuhaf bir şekilde 6 aylık ödemek zorunda kaldı. Bana tuhaf gelen şey bu. Normalde şu an belirtiliyordur zaten diye düşünüyorum, ama benim gittiğim dershanede belli değildi ücret.Kursu denemeye girmek sözleşme imzalamak demek değildir. Gidersin ben uzun dönem kur almak istiyorum ama 2-3 saat derslere katılabilir miyim dersin hatta çoğu düzgün kurs bunu ücretsiz kendileri tavsiye eder zaten. Gidersin eğitim kalitesine, hoca kalitesine, sınıf ortamına bakarsın. Güzelse o zaman kontrat yaparsın.
Ben ürünü denemek istiyorum diye gidip 6 aylık sözleşme imzalamazsın. 6 aylık imzalıyorsan da 6 aylık gitmeye söz vermişsin demektir. Ya yerine birisini bulursun ya da cayma bedelini ödersin.