Yok hocam sadece ilk bir beyaz ekran geliyor tamamen ardından da siyah geliyor ve öyle kalıyor. İmleç var başka hiçbir şey yok.
O zaman varsayımsal gidelim;

• Ekran kartı sürücüsü uyumsuz veya eski olabilir, güncelleyin. Mümkünse DDU ile kaldırıp sıfırdan son sürümü kurun. Rehberi bu.
  • DirectX problemli olabilir veya sisteminizde olmayabilir. Buradan kurun.

• Ekran kartı sürücüsü uyumsuz veya eski olabilir, güncelleyin. Mümkünse DDU ile kaldırıp sıfırdan son sürümü kurun. Rehberi bu.

Hocam ekran kartı dediğinizi zaten yapmıştım ama oyunu kurarken Direct X kurdurtmuştu ve başarısız olmuştu. Onunla mı alakalı?

Evet olabilir, mevcutta bir Direct X varsa kaldırıp son sürüm kurun.

Program ekle veya kaldırdan mı sileceğim?

Hocam şu an evde değilim 17.00 gibi olacağım deneyip sonuçlarını sizinle paylaşırım.

1751551070091.webp

Hocam böyle diyor ne yapmalıyım ?

Evet olabilir, mevcutta bir Direct X varsa kaldırıp son sürüm kurun.
Yok hocam olmuyor anlamadım niye böyle oluyor.

Son düzenleme:
Bilgisayarınıza uygun sürümü attığım linkten indirdiniz mi? Bu hata, DirectX kurulumu sırasında setup programının gerekli dosyayı internetten indiremediğini gösteriyor. Hangi aşamaları yaptınız ve bu hatayı aldınız? Eski sürümü sildiniz mi?
Hocam bende direk DirectX yoktu. Sonra yeni bir konu açtım ve Recep Baltaş hocamın dediklerini tek tek yaptım. Ardından heyecanla tekrar denedim ve sonuç hüsran.