OverallTaken
Uzman
Merhaba dostlar, Elden Ring indirdim ama siyah ekranda kalıyor. Bunun çözümü nedir? Korsan indirdim.
O zaman varsayımsal gidelim;Yok hocam sadece ilk bir beyaz ekran geliyor tamamen ardından da siyah geliyor ve öyle kalıyor. İmleç var başka hiçbir şey yok.
O zaman varsayımsal gidelim;
Evet olabilir, mevcutta bir Direct X varsa kaldırıp son sürüm kurun.Hocam ekran kartı dediğinizi zaten yapmıştım ama oyunu kurarken Direct X kurdurtmuştu ve başarısız olmuştu. Onunla mı alakalı?
Evet olabilir, mevcutta bir Direct X varsa kaldırıp son sürüm kurun.
O zaman varsayımsal gidelim;
Yok hocam olmuyor anlamadım niye böyle oluyor.Evet olabilir, mevcutta bir Direct X varsa kaldırıp son sürüm kurun.
Bilgisayarınıza uygun sürümü attığım linkten indirdiniz mi? Bu hata, DirectX kurulumu sırasında setup programının gerekli dosyayı internetten indiremediğini gösteriyor. Hangi aşamaları yaptınız ve bu hatayı aldınız? Eski sürümü sildiniz mi?Eki Görüntüle 160059
Hocam böyle diyor ne yapmalıyım ?
Yok hocam olmuyor anlamadım niye böyle oluyor.
Hocam bende direk DirectX yoktu. Sonra yeni bir konu açtım ve Recep Baltaş hocamın dediklerini tek tek yaptım. Ardından heyecanla tekrar denedim ve sonuç hüsran.Bilgisayarınıza uygun sürümü attığım linkten indirdiniz mi? Bu hata, DirectX kurulumu sırasında setup programının gerekli dosyayı internetten indiremediğini gösteriyor. Hangi aşamaları yaptınız ve bu hatayı aldınız? Eski sürümü sildiniz mi?