Souls-like oyun türü herkese hitap etmeyebilir ve hatta oldukça zor oyun türüdür, herkesin oynayabileceği oyun türü değil. Souls-like oyunlarını eğlenceli kılan da bu, zorluğu. Oyuncunun birisi de Elden Ring yapımcısına dava açmış. Dava açma sebebi de oyunun zor olması. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Çekinmeden yorumlarınızı belirtin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Gördüğüm en düşük zekalı hareketlerden biri, bunu yaptığı oyun da Elden Ring. Sekiro/Bloodborne oynasa şirketin binasına uçakla girecek herhalde.
Oyun tamamen oyuncunun oynamak istediği zorluğu belirlemesine izin veriyor. İstersen 1 level, + basılmamış silahla çıplak ve büyü/mimic kullanmadan psikopat zorluk seviyesiyle oynayabiliyorsun. İstersen full item, sağlam büyüler, tam upgrade mimic, bufflar ile normal zorluk seviyesiyle de oynayabiliyorsun hatta bunlarla bile oynayamayacak kadar kolsuzsan başka oyunculardan yardım alabiliyorsun.
Dava açan arkadaş sakat sanırım, çok fazla aşağılamamak lazım.
Oyun tamamen oyuncunun oynamak istediği zorluğu belirlemesine izin veriyor. İstersen 1 level, + basılmamış silahla çıplak ve büyü/mimic kullanmadan psikopat zorluk seviyesiyle oynayabiliyorsun. İstersen full item, sağlam büyüler, tam upgrade mimic, bufflar ile normal zorluk seviyesiyle de oynayabiliyorsun hatta bunlarla bile oynayamayacak kadar kolsuzsan başka oyunculardan yardım alabiliyorsun.
Dava açan arkadaş sakat sanırım, çok fazla aşağılamamak lazım.
Ciddi ciddi zor diye dava açtığını sanmıyorum biraz geyik gibi geldi.
Şimdi oyuna başlıyorsun, az gidiyorsun at ile bir adam var yanında geçince sana saldırıyor. Sen daha dünkü bebe iken, o ise... Bayağı güçlü basıyor, sürekli ölüyorsun. Tuş kombinasyonu beter. Yani dava açabilir bence, sevmek zorunda değil.
Kayraa
Başarılı
O atlı adamı kesmemen gerekiyor oyun başında.Şimdi oyuna başlıyorsun, az gidiyorsun at ile bir adam var yanında geçince sana saldırıyor. Sen daha dünkü bebe iken, o ise... Bayağı güçlü basıyor, sürekli ölüyorsun. Tuş kombinasyonu beter. Yani dava açabilir bence, sevmek zorunda değil.
Ben ne dedim?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-