S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 22 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar 3 gündür eldivensiz kara dokunuyorum. Bazen de oynuyorum. Sizce bu sıkıntı yapar mı? Ellerim soğuktan his kaybına uğrar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Arkadaşlar 3 gündür eldivensiz kara dokunuyorum. Bazen de oynuyorum. Sizce bu sıkıntı yapar mı? Ellerim soğuktan his kaybına uğrar mı?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 22 Şubat 2025 #2 Kardeşim his kaybı yaşayabilmen için bayağı bir uğraşman lazım. Bir şey olmaz merak etme.
xkancho Becerikli Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Beğeniler 10 22 Şubat 2025 #3 Cildiniz için yararlı denemez ama kangren olmak için saatlerce kara gömülü olması gerek.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.527 Makaleler 2 Çözümler 43 Beğeniler 4.116 Yer İstanbul 22 Şubat 2025 #4 serbest dedi: Arkadaşlar 3 gündür eldivensiz kara dokunuyorum. Bazen de oynuyorum. Sizce bu sıkıntı yapar mı? Ellerim soğuktan his kaybına uğrar mı? Genişletmek için tıkla... Soğuk ısırığı olabilir.
serbest dedi: Arkadaşlar 3 gündür eldivensiz kara dokunuyorum. Bazen de oynuyorum. Sizce bu sıkıntı yapar mı? Ellerim soğuktan his kaybına uğrar mı? Genişletmek için tıkla... Soğuk ısırığı olabilir.
TaerentymX Çalışkan Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 98 22 Şubat 2025 #5 Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için.
Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 486 Makaleler 1 Beğeniler 397 22 Şubat 2025 #6 Uzun süre soğuğa maruz kalmadıkça bir şey olmaz ama bir eldiven alıp rahatça oynasan daha iyi olmaz mıydı?
Uzun süre soğuğa maruz kalmadıkça bir şey olmaz ama bir eldiven alıp rahatça oynasan daha iyi olmaz mıydı?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.527 Makaleler 2 Çözümler 43 Beğeniler 4.116 Yer İstanbul 22 Şubat 2025 #7 TaerentymX dedi: Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için. Genişletmek için tıkla... Uzun süre durursa diye dedim.
TaerentymX dedi: Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için. Genişletmek için tıkla... Uzun süre durursa diye dedim.
1 16015 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Beğeniler 1.152 22 Şubat 2025 #8 Eldiven olsa tabii daha iyi olur ama hemencecik de bir şey olmaz. Uzun uzun dokunuyor/oynuyorsanız dikkatli olmanızı öneririm. Soğuk yanığı da şakaya gelecek bir şey değil.
Eldiven olsa tabii daha iyi olur ama hemencecik de bir şey olmaz. Uzun uzun dokunuyor/oynuyorsanız dikkatli olmanızı öneririm. Soğuk yanığı da şakaya gelecek bir şey değil.
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 22 Şubat 2025 #9 Chomusuke dedi: Uzun süre soğuğa maruz kalmadıkça bir şey olmaz ama bir eldiven alıp rahatça oynasan daha iyi olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Eldiven almak için merkeze gitmem lazım. O da şu an 30 dakika. TaerentymX dedi: Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu bilgilendirici cümle için. akşam oynamaya devam
Chomusuke dedi: Uzun süre soğuğa maruz kalmadıkça bir şey olmaz ama bir eldiven alıp rahatça oynasan daha iyi olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Eldiven almak için merkeze gitmem lazım. O da şu an 30 dakika. TaerentymX dedi: Hayır canım niye olsun. Çok hassas bir cildin olsa bile her aldığın karı en az 5 dakika falan tutman lazım öyle bir şey olması için. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu bilgilendirici cümle için. akşam oynamaya devam