Günlük "posta" pek önermem. Haftada 2 kere düzenli "posta" atmak iyi ama her gün yapmak önerilen bir şey asla değil. Psikolojik açıdan da pek önermem her gün aleti yoklamayın her açıdan kötü.

Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı? Malum kaloriden kısıyoruz ve idman sonu kardiyo da var spor performansını düşürür mü? Bununla ilgili konu açmıştım ama o zaman diyet olmadığı istediğimi yediğimden kuvvet gene geliyordu şimdi kıstığım için daha çok sıkıntı olur mu? Ya da idman öncesi değil de idman sonrası yapılsa? Bir de her boşalmada 2-3 gr protein atıyormuş vücut kası etkiler mi? Günde 160 gr protein alıyorum 2 posta desen 155'e düşer sıkıntı çıkar mı?

Bu kadar takmayın bu sporu. Sizin de dediğiniz gibi, olympia olmayacağız. Antrenman öncesi yapmadığınız sürece sıkıntı olmaz mastürbasyon yapmak.

Bu kadar takmayın bu sporu. Sizin de dediğiniz gibi, olympia olmayacağız. Antrenman öncesi yapmadığınız sürece sıkıntı olmaz mastürbasyon yapmak.
Günde 2 posta dediği için arkadaş spordan ziyade psikolojiyi yorumladı buradaki çoğu kişi.
Yani nefes nefese kalacak kadar kudurmadıysa antrenman performansı da çok fazla düşmez. Haftada 2-3 kere yapmanın testosteron arttırdığı söyleniyor yani sağlıklı şekilde düzene koysun yoksa 2-3 gr proteinin hesabı yapılmaz.

İdmandan önce yapmayın düşük karbla enerji zaten olmuyor bir de boşalma gevşekliğiyle idman midman atılmaz.

İdman sonrası vücudu gevşetince süper oluyor bence ama.

Definasyon diyetinde mastürbasyon sıkıntı çıkarır mı? Malum kaloriden kısıyoruz ve idman sonu kardiyo da var spor performansını düşürür mü? Bununla ilgili konu açmıştım ama o zaman diyet olmadığı istediğimi yediğimden kuvvet gene geliyordu şimdi kıstığım için daha çok sıkıntı olur mu? Ya da idman öncesi değil de idman sonrası yapılsa? Bir de her boşalmada 2-3 gr protein atıyormuş vücut kası etkiler mi? Günde 160 gr protein alıyorum 2 posta desen 155'e düşer sıkıntı çıkar mı?
Disiplin ve kararlılığı kırabilir. Ek olarak çok fazlası testesteron düşürür mü emin değilim. Ama her türlü benim tavsiyem :

Benim bildiğim mast lazım zaten. Haftada en azından 1 2 kez. Diğer türlü zararı var benim bildiğim. Zaten içindeki atmak için evrimleşen bir organ. Pek etki etmez.