Harbi öyle suan BF 6 icin destegi var mi bilmiyorum fakat hemen dublajini yapmaya baslarlar yoksa.Bir devrin sonuna geldik oyunlarda Arapça oynattıracaklar.
Harbi öyle suan BF 6 icin destegi var mi bilmiyorum fakat hemen dublajini yapmaya baslarlar yoksa.Bir devrin sonuna geldik oyunlarda Arapça oynattıracaklar.
Electronic Arts, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki yatırımcı konsorsiyumuna 55 milyar dolar karşılığında satıldı.
Kaynak:
Battlefield'in son ve en iyi serisi BF 6 olacaktir tadini cikarin. Cılkı cikacagini dusunuyorum bundan sonra. Ayrica BF 1, 3, 4, 5 serverleri artik aktif olmayabilir ilerleyen zamanlarda gorebiliriz bu durumu.
Sizin dusunceleriniz neler?
Electronic Arts, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki yatırımcı konsorsiyumuna 55 milyar dolar karşılığında satıldı.
Kaynak:
Battlefield'in son ve en iyi serisi BF 6 olacaktir tadini cikarin. Cılkı cikacagini dusunuyorum bundan sonra. Ayrica BF 1, 3, 4, 5 serverleri artik aktif olmayabilir ilerleyen zamanlarda gorebiliriz bu durumu.
Sizin dusunceleriniz neler?
Harbi öyle şu an BF 6 icin destegi var mi bilmiyorum fakat hemen dublajini yapmaya baslarlar yoksa.
Gelecekte gorecegiz COD gibi dandik fizikli bir sey cikarsa şasirmamak lazim. Daha az harcayip daha cok para kazanmak icin yaparlar bunu.EA Games de yaptığı kaliteli BF serileri ile bilinirdi zaten. Araplar alınca çok şey değişti, evet![]()
Battlefield serisi rakipsiz bence hic bir oyun onun tadini vermiyor bana.EA zaten en rezil firmaydı şimdi tamamen doruk noktasına çıktı hahaha.