EA oyunları fanı arkadaşlara sesleniyorum. Kötü günler bitti, sırada daha kötü günler var. Para etrafında dönen EA, şimdi iyice para odaklı olacak.

Cod daha kötü olacak, iade edip etmemek sizin tercihiniz fakat ben Battlefield 6’nın hâlâ daha iyi olacağını düşünüyorum.
Satın alma taraftarı değilim şahsen ama bu sene alasım geldi. Genelde zombi modu için oynuyorum. En kötü Gamepass'den oynarız.

1759170731223.webp

İademizi gerçekleştirdik.

Son düzenleme:
BF7 de anlaşılacak her şey eğer BF1'den kötü olursa daha da doğrulmaz ama BF6'yı da tam göremedik belki gelmiş geçmiş en iyisi olacak.

Olumlu bir gelişme olmuş. Electronic Arts uzun zamandır woke propagandasına dönüşen berbat bir firma halini almıştı. PIF'in para problemi olmadığı için şirketin aç gözlülüğünü yatıştırması olası. Dragon Age serisinin transgender ajandası haline gelmesinden kadın ve erkeklerin bir arada olduğu futbol oyunlarına kadar yapılan saçmalıkların haddi hesabı yok. Battlefield ile biraz doğru yola girmişlerdi (COD'un yaptığı palyaçoluklardan uzak kalmayı seçerek doğru bir adım attılar) bu satış ile firma artık daha adam akıllı bir yol ilerlemeye başlayacaktır.