Elektrik-Elektronik bölümü iyi midir?

Glade

Üstün
Makaleler
3
LGS'de meslek lisesi geldi ve elektrik-elektronik teknolojisi alanı geldi, ATP(Anadolu Teknik Programı) sınıfındayım. Elektrik hakkında en ufak bir bilgim yok, iyi bir alan mıdır ve okunur mu?

LGS'de meslek lisesi geldi ve elektrik-elektronik teknolojisi alanı geldi, atp(Anadolu teknik programı) sınıfındayım. Elektrik hakkında en ufak bir bilgim yok, iyi bir alan mıdır ve okunur mu?

İyi bölümdür okuduktan sonra pişman olmazsın.

Elektriksiz bir şey kalmadı desek yalan olmaz, önü açık güzel bir meslektir.

Ancak ATP konusunda biraz endişeliyim, ders ağırlıklı ve ben sözel ve biraz fen hariç hiçbir şey yapamıyorum.

Bu bölüme gidiceksen derslerine mecbur çok iyi çalışman gerekli özellikle matematik ve ingilizcenin iyi olması lazım, geleceği güzel bir bölüm. Alanında kendini geliştirirsen büyüklerin dediği gibi kolunda altın bileziğin olur yani güzel bir meslek sahibi olursun.

İngilizcede il birincisiyim fakat matematik sıfır, gerçekten LGS'de matematiği boş bırakmıştım. Çalışma alışkanlığım yok maalesef.

mekatronik mühendisliğinde gelecek var. ( makina+elektrik+elektronik+PLC+SCADA+.....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…