Bütçe
80.000 TL

zibuquzi

Üyecik
Merhaba, bu sene Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım. Laptop arıyorum ve 80K bütçem var. Benim için pil süresi biraz önemli. Ne tavsiye edersiniz? Şu an aklımda bu model var. Ne düşünüyorsunuz?

IMG_2550.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Pil süresi istiyorsanız ve oyun oynamayı düşünmüyosanız Mac bakabilirsiniz.

Eğer ekran kartlı bir Gaming Laptop istiyorsanız da ilk mesajdaki Gamegaraj modele bakabilirsiniz.

@mr.esat, 80 bin liraya RTX 5050 laptop atıp sonra da M4 Pro ve 5070 Ti önerilen mesaja dislike atmak komik.
hocam mac maalesef kullanacağım uygulamaları çalıştırmıyor gamegaraj olan laptop özelllik açısından oldukça iyi olmasına rağmen ortalama 2 saat pil ömrü sunuyormuş 2 saat de çok az gibime geliyor en azından 1 tane filmi tam izleyebilmek istiyorum laptoba bu kadar para verdikten sonra

attığım msi bilgisayar nasıl?

hocam mac maalesef kullanacağım uygulamaları çalıştırmıyor gamegaraj olan laptop özelllik açısından oldukça iyi olmasına rağmen ortalama 2 saat pil ömrü sunuyormuş 2 saat de çok az gibime geliyor en azından 1 tane filmi tam izleyebilmek istiyorum laptoba bu kadar para verdikten sonra

attığım msi bilgisayar nasıl?
Attığın cihazda pil performansı olarak iyi değil, 5070 için baya overkill fiyat. Fiyatı da yaklaşık 90 bin TL, bütçen maksimum nereye kadar çıkar? Bir de hangi programları kullanacaksın?