Bütçe
80.000 TL
Attığın cihazda pil performansı olarak iyi değil, 5070 için baya overkill fiyat. Fiyatı da yaklaşık 90 bin TL, bütçen maksimum nereye kadar çıkar? Bir de hangi programları kullanacaksın?
Merhabalar bütçem maksimum 85-88 e kadar çıkar henüz bütün programları bilmiyorum ama mühendislik okuyan çevremdeki herkes mac almamı uygulamaların uyumlu çalışmadığını söyledi

Attığın cihazda pil performansı olarak iyi değil, 5070 için baya overkill fiyat. Fiyatı da yaklaşık 90 bin TL, bütçen maksimum nereye kadar çıkar? Bir de hangi programları kullanacaksın?
Merhabalar bütçem maksimum 85-88 e kadar çıkar henüz bütün programları bilmiyorum ama mühendislik okuyan herkes mac almamı söyledi

Merhabalar bütçem maksimum 85-88 e kadar çıkar henüz bütün programları bilmiyorum ama mühendislik okuyan çevremdeki herkes mac almamı uygulamaların uyumlu çalışmadığını söyledi.
Bütçenizi biraz daha düşürüp kaliteli bir 5070 laptop alabilirsiniz. 5050 ve 5060 önerenlere bakmayın. Bu kadar para verip 5050 veya 5060 almak kazık olur.

Merhabalar bütçem maksimum 85-88 e kadar çıkar henüz bütün programları bilmiyorum ama mühendislik okuyan çevremdeki herkes mac almamı uygulamaların uyumlu çalışmadığını söyledi

Merhabalar bütçem maksimum 85-88 e kadar çıkar henüz bütün programları bilmiyorum ama mühendislik okuyan herkes mac almamı söyledi
Oyun oynama gibi bir amacın yoksa ve bölümündeki arkadaşlar uygulamaların Macbook ile uyumlu olduğunu söyledilerse Macbook bakabilirsin. Fiyatları biraz pahalı olsa da pil performansı olarak güzel cihazlar.

teşekkür ederim biraz düşününce en mantıklı seçenek bu olacak gibime geliyor ama yine de biraz daha beklemek doğru olur mu fiyatlar daha çok artar mı?

teşekkür ederim biraz düşününce en mantıklı seçenek bu olacak gibime geliyor ama yine de biraz daha beklemek doğru olur mu fiyatlar daha çok artar mı?
hatta büyük ihtimalle 5070ti olan modeli alacağım işlemci de ekran kartı da çok daha iyi geliyor