ratak4235

Uzman
Yaşadığım yerde elektrikler kesildi. 8 civarında kesildi ve 4'te geldi. Geldiğinde interneti açmayı denedim ama açılmıyor. USB, DSL ve INTERNET ışıkları sürekli yanıp sönüyor ancak 20 dakika beklememe rağmen internet gelmedi. Denediklerim;
  • Açıp kapatmak.
  • Resetlemek
  • Fişi çıkarıp takmak
  • Başka fişe takmak

Bazen kesinti sonrası benim de internetim gelmiyor ama araştırıp sordum, elektrik önce haneye geliyormuş. Bağlı olduğum santralin konumu farklı yerde olduğu için orayada sonradan gidiyormuş. Birkaç kez başıma geldi.

Önce bir operatörü ama bu ışıkların hepsi birden yanıyorsa bana biraz garip geldi. Modem arayüzüne girebiliyor musun?
Maalesef giremiyorum çünkü internete bağlanamıyorum. Dediğim isiklar sürekli yanıp sönüyor. Modem turktelekomun internet Türknet.

Bazen kesinti sonrası benim de internetim gelmiyor ama araştırıp sordum, elektrik önce haneye geliyormuş. Bağlı olduğum santralin konumu farklı yerde olduğu için orayada sonradan gidiyormuş. Birkaç kez başıma geldi.
Başka zaman elektrik kesildiğinde internet anında geliyordu, ilk defa oldu bu.

Önce bir operatörü ama bu ışıkların hepsi birden yanıyorsa bana biraz garip geldi. Modem arayüzüne girebiliyor musun?
Peki modem sorunlu olabilir mi ? Çünkü baya eski.

Dostum, söylediklerinden modemin rahmete kavuştuğunu anlıyorum. İnternet olsa da olmasa da modem arayüzüne girebilmen gerekirdi.