Skyline R34 38

Uzman
İyi sosyaliler. 20 dakika önce elektrikler gitti ve ben gittiği esnada oyun oynuyordum. Daha önce 2-3 kere daha bu durum olmuştu ama bir sorun olmamıştı. Şimdi ise fişe taktığımda ilk başta açılan ASUS yazısı vs. geliyor ama laptop'tan monitöre görüntü gitmiyor. Arada "HDMI 2 no signal" yazıyor. Ne yapmalıyım?

Cihazı tamamen kapatın, tamamen kapattıktan sonra elinizde yedek HDMI kablosu varsa farklı bir HDMI kablosu ile deneyin. Laptop'a görüntü geliyor değil mi? Ayarlarda HDMI kablosunu takınca bu şekil gözüküyor mu?

Ekran görüntüsü 2026-08-10 220159.webp

@GodOfWar gözükmüyor hocam. Ekran algılaya tıkladım o da çözmedi. Garantiye versem ne kadar sürede döner bilginiz var mı?

Garantiye göndermeden önce dilerseniz farklı bir HDMI kablosu ile deneyebilirsiniz. Belki HDMI kablosu bozulmuş olabilir. Onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor, farklı bir kablo denedikten sonra baktınız gene görüntü gelmiyor o zaman garantiye gönderebilirsiniz. İşinizi sağlama alın. HDMI kablosunu denedikten sonra baktınız görüntü geldi; o zaman kablodandır muakkak.