Bütçe
20000 TL

Crestfallen

Uzman
Elektrikli bisikletle ilgili forumları dolaşıyordum. Çoğu kişi ürünlerin kalitesiz ve pahalı olduğunu söylüyor. Doğrudan almaktansa normal bisiklet alıp dönüştürmek daha kaliteli ve daha uzun ömürlü oluyormuş. Sizce öyle mi?

Açıkçası yorumlardan ve kaliteli elektrikli bisikletlerin 50cc motorla aynı fiyata yakın olduğundan scooter'a yönelmeyi düşünüyorum. Daha uzun yol ve uzun ömür için bisiklet tercih etmiştim.

Alacağınız modele göre değişir ama dönüşüm çok daha mantıklı olur kafana göre tasarlarsın. Bunun için destek alabileceğin yerler olduğunu da söylemek isterim. Eğer İstanbul Ankara gibi büyük şehirde isen işin çok daha kolay.

Bir tanıdığım, A101'de satılan camp marka dağ bisikletinin arka tekerleğine ikinci el bir hızar motoru taktı. Bisiklet, 60-70 TL'lik benzinle bir hafta kadar kullanılabiliyor ve azami hızı saatte 30-35 kilometre civarında. Kullanan arkadaşım polisin kendisini durdurduğunu ancak herhangi bir sorun çıkarmadığını söyledi.

Bir tanıdığım, A101'de satılan camp marka dağ bisikletinin arka tekerleğine ikinci el bir hızar motoru taktı. Bisiklet, 60-70 TL'lik benzinle bir hafta kadar kullanılabiliyor ve azami hızı saatte 30-35 kilometre civarında. Kullanan arkadaşım polisin kendisini durdurduğunu ancak herhangi bir sorun çıkarmadığını söyledi.
benzinli bir motor bende takmak istiyorum tek korkum şu yokuşlarda ki performansı ne olur eğer o konuda sıkıntısı çok yoksa kesinlikle yapmak isterim. Hız olarak biraz az geldi gözüme ama en azından 50 60 km hıza çıksa güzel olur muş

Elektrikli bisikletle ilgili forumları dolaşıyordum. Çoğu kişi ürünlerin kalitesiz ve pahalı olduğunu söylüyor. Doğrudan almaktansa normal bisiklet alıp dönüştürmek daha kaliteli ve daha uzun ömürlü oluyormuş. Sizce öyle mi?

Açıkçası yorumlardan ve kaliteli elektrikli bisikletlerin 50cc motorla aynı fiyata yakın olduğundan scooter'a yönelmeyi düşünüyorum. Daha uzun yol ve uzun ömür için bisiklet tercih etmiştim.
Dönüşüm tabikide.250w elektirikli bisiklete 35k vericeğinize kaliltei 1000w dönüşüm kitleri var o fiyata

Benzinliden ziyade bir batarya düşünüyorum. Daha kalite ve uzun ömür açısından mantıklı geldi. Montajı halledebilir miyim ve gereken malzeme fiyatları nasıl bir fikrim yok.

Dönüşüm tabikide.250w elektirikli bisiklete 35k vericeğinize kaliltei 1000w dönüşüm kitleri var o fiyata
Örnek birkaç kit linki atabilir misin?

Benzinliden ziyade bir batarya düşünüyorum. Daha kalite ve uzun ömür açısından mantıklı geldi. Montajı halledebilir miyim ve gereken malzeme fiyatları nasıl bir fikrim yok.

Örnek birkaç kit linki atabilir misin?

Ustalara yaptırırsın bilgin yoksada elektriklide performans kaybı yaşayabilirsin yokuşlarda.

Benzinli bir motor bende takmak istiyorum tek korkum şu yokuşlarda ki performansı ne olur eğer o konuda sıkıntısı çok yoksa kesinlikle yapmak isterim. Hız olarak biraz az geldi gözüme ama en azından 50 60 km hıza çıksa güzel olur muş.

O hızlar biraz hayal daha yüksek torklu bir makine lazım ama senin kilon ve birçok faktör var aslında.

Ben kendim bindim arkadaşın bisiklete size bahsettiğim işte neyse gazı çok açma dedi başlarda eze eze aç dedi ben bir tık yüklendim teker olduğu yerde bir patinaja düştü bu sefer de eze eze açtım güzel gidiyor aslında hem 1 saat pedalda çevirmiyorsun hemen hemen bayağı tasaruflu aslında.

Son düzenleme: