Ses kartıyla çalıyorum elektroyu ama, oradan bass için çıkış alamaz mıyım hoparlörümden?

Evet, alabilirsiniz. Aynı şekilde bass VSTleri için @Yavuz Çetin belli bir yere kadar yardımcı olacaktır size.

Ben hiç bass kullanmadım ama bence normal elektrodan çok çok daha kolaydır. Sonuçta 4 tel var, tabii 4 telli modelini alacaksan. Zaten klavyeye hakim olduğun için elinde bir alışkanlık var. Yine de 1 hafta bi' alışma süreci olur, ondan sonra istediğin gibi çalarsın diye düşünüyorum.

Affedersiniz ama çok güldüm. Dostum o zaman hiç uğraşmaya gerek yok 1 yıl elektrogitar çalalım tüm telli çalgıları çalabiliriz artık. İnsanlar enstrümanlara hayatlarını adıyorlar bu dediğiniz saygısızlıktan başka bir şey değil.

Evet, alabilirsiniz. Aynı şekilde bass vstleri için @Yavuz Çetin belli bir yere kadar yardımcı olacaktır size.

Affedersiniz ama çok güldüm. Dostum o zaman hiç uğraşmaya gerek yok 1 yıl elektrogitar çalalım tüm telli çalgıları çalabiliriz artık. İnsanlar enstrümanlara hayatlarını adıyorlar bu dediğiniz saygısızlıktan başka bir şey değil.
Hocam ben sadece öznel bir şekilde düşüncelerimi söyledim. Kesinlikle doğru diye bir şey demedim. Cümlenin içinde "bence" ve "ben hiç bass gitar çalmadım" yazıyor fark ettiyseniz. Sadece kişisel düşüncemi sundum, doğru olabilir de olmayabilir de.

Hocam ben sadece öznel bir şekilde düşüncelerimi söyledim. Kesinlikle doğru diye bir şey demedim. Cümlenin içinde "bence" ve "ben hiç bass gitar çalmadım" yazıyor fark ettiyseniz. Sadece kişisel düşüncemi sundum, doğru olabilir de olmayabilir de.
Neden kendinizi yorum yapmak zorunda hissediyorsunuz? Verilen yanlış bir bilginin bencesi sencesi yoktur hocam. İşin ucunda zararı gören konu sahibi olacaktır.

Kişisel düşünceniz bazı kişileri kırabilir. Buna göre yorum yapmak gerekir.