Recklees
Uzman
Atabilirsiniz isterseniz ama dediğiniz gibi sürtüyorsa ondan kaynaklıdır. Bir deneyin önce isterseniz.
Atabilirsiniz isterseniz ama dediğiniz gibi sürtüyorsa ondan kaynaklıdır. Bir deneyin önce isterseniz.
Tel yüksekliği gayet normal duruyor, eğer manyetik yüksekliklerini düşürünce düzelmezse truss rodda sorun olabilir. Onun dışında burguların olduğu tarafta titreşen boşta tel gibi bir şey olabilir mi?
Sürtüyor demiştiniz o yüzden dedim. Titrerken değmiyorsa ve headstock tarafında da boşta kalan tel vs. yoksa truss rod ile ilgili bir problem olabilir.
Onlar ne pek bilmiyorum daSürtüyor demiştiniz o yüzden dedim. Titrerken değmiyorsa ve headstock tarafında da boşta kalan tel vs. yoksa truss rod ile ilgili bir problem olabilir.
Akort burgularının bulunduğu kısım. O taraflarda veya genel bölge genelinde titreyen bir şey varsa oralardan geliyor olabilir. Yoksa belki bir vida gevşemiştir bilemiyorum tam olarak incelemeden. Yoksa bir gitar tamircisine göstermek daha sağlıklı olur.
Şu an ne yapabilirimAkort burgularının bulunduğu kısım. O taraflarda veya genel bölge genelinde titreyen bir şey varsa oralardan geliyor olabilir. Yoksa belki bir vida gevşemiştir bilemiyorum tam olarak incelemeden. Yoksa bir git