Atılan gitar götürür, bütçeniz 10kya kadar çıkıyorsa gitar önerebiliriz. Hangi tür manyetikten almak istiyorsunuz? Daha doğrusu ne tarz çalacaksınız.
Rock çalıcam 10k çıkar.

2. El alabilisen Peavey Rockmaster modeline bakabilirsin.
Bakabilirim.

Aklımda başdan beri https://www.trendyol.com/ibanez/grx...ar-p-62423132?boutiqueId=61&merchantId=135315 bu vardı ama sizce iyi mi?

10K cikarsa arkadasin attigi bu gitar iyi.

Magazada caldim yakin zaman once manyetiklerin sesi gayet tatli. Hem her tonu calarsiniz bununla HSS oldugu icin.

Onun disinda Trendyol gitari alinmaz. 5K'ya bir sey almak istiyorsaniz ancak ikinci el bakabilirsiniz. Ben olsam attigimi cekip 1800'e falan da bir tane M-Audio ses karti cekerim, kulaklikla ya da 2+1 ses sistemiyle vs. calarim misler gibi evde varsa.

10K cikarsa arkadasin attigi bu gitar iyi.

Magazada caldim yakin zaman once manyetiklerin sesi gayet tatli. Hem her tonu calarsiniz bununla HSS oldugu icin.

Onun disinda Trendyol gitari alinmaz. 5K'ya bir sey almak istiyorsaniz ancak ikinci el bakabilirsiniz. Ben olsam attigimi cekip 1800'e falan da bir tane M-Audio ses karti cekerim, kulaklikla ya da 2+1 ses sistemiyle vs. calarim misler gibi evde varsa.
Bu gitarı alıcam büyük ihtimal.