Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Ben başlıyorum.

Ben sanırım daha 10 yaşımda bile değildim. Evimizde bir bilgisayar vardı ancak hiçbir oyun yüklü değildi. Abilerimle çok oyun oynamak istiyorduk. Bilgisayarın köşesinde bir CD bulduk. Belki işe yarar diye üstüne kalem ile "Counter-Strike" yazdık. CD'yi bilgisayara taktık. İçinden dini programlar çıktı. 🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
Half-Life 1 çıkalı birkaç sene olmuş. İlkokuldayım o dönem. Herkes deli gibi oynuyor, övüyor, çok popüler bir oyun olmuş. Bilgisayar sınıfı var okulun, bilgisayar dersleri alıyoruz. Bizim hoca da sınıftaki bilgisayarlara yüklemiş sağ olsun.

Her bilgisayar dersinin sonlarına doğru hocadan izin alır Half-Life oynardık. O kadar çok sevmiştim ki doyamıyordum oyuna, evdeki bilgisayarda da oynamak istiyordum ama nasıl yükleneceği konusunda bir fikrim yoktu.

O dönem disketler modaydı, Windows 95/98 zamanlarıydı. Kırtasiyeden disket alıp bir bilgisayar dersine yanımda getirdim. Hoca bizi serbest bıraktığında çaktırmadan disketi bilgisayara taktım. Masaüstündeki Half-Life kısayolunu diskete kopyaladım. O gün eve nasıl koşarak ve mutlu gittim bilemezsiniz. O kadar heyecanlıydım ki eve ayakkabıyla girdim, annemden azar işittim.

Üstümü başımı değiştirmeden hemen bilgisayar başına oturup disketi taktım. Kopyaladığım Half-Life kısayolunu masaüstüne attım. Sonra hemen açmayı denedim ve o mistik hatayı aldım. :)

O gece hayal kırıklığıyla uyudum ve bir gün bilgisayara nasıl oyun yükleneceğini öğreneceğime dair kendime söz vermiştim. :)

Telefona 220v vermişliğim var.

Masaüstündeki Half-Life kısayolunu diskete kopyaladım. Sonra hemen açmayı denedim ve o mistik hatayı aldım. :)
1751474494060.webp

Telefona 220 volt vermişliğim var.

Benim de yaptığım bir çılgınlığı aklıma getirdin. Mikrodalga fırınında replika bir tuşlu telefon ısıtmıştım. Sırf merakımdan ve cihazın bozulmasından razıydım. Cihazı açtım. Ekran geldiği gibi mikro dalga fırınını çalıştırdım. Resmen içinde patladı. Hemen fırını durdurdum. Çıkardım. Plastiği erimiş ve kanser olma garantili aşırı iğrenç koku geliyordu.

Çok küçükken 4-5 yaşlarımda babamın bir telefonu vardı Trident (Samsung Wave çakması gibi bir telefon) diye. Bir gün o telefon oyun oynamaktan bayağı ısınmıştı bende o çocuk aklımla çabuk soğusun diye buzdolabına koymuştum telefonu. :D

Çok küçükken 4-5 yaşlarımda babamın bir telefonu vardı Trident (Samsung Wave çakması gibi bir telefon) diye. Bir gün o telefon oyun oynamaktan bayağı ısınmıştı bende o çocuk aklımla çabuk soğusun diye buzdolabına koymuştum telefonu. :D
O cihazı orada unutup bozmadıysan bir sorun yok bence. :)

Ben 3-4 yaşımdayken bizde Dell marka bir laptop vardı ben de laptopta oyun oynarken klavyenin çok pis olduğunu görüp klavyeyi suyla yıkamıştım sonra hard diski bozulmuştu :)

Bu tarz bir olayım yok ama son telefon imha ediciydim ben. Birçok telefonu imha ettim. Annemin telefonu musluğun altına tutup bozdum, yengemin telefonunu çorbanın içine attım; halamın kızının telefonunu balkondan aşağıya fırlattım. Hepsinde de zevkten orgazm oluyordum resmen. Telefonu imha etmek çok keyifli geliyordu :D Bunları 4 yaşında falanken yapmıştım.

Küçüklüğüme sövmüş olabilirsiniz, hak veriyorum. Ben de zaten küçüklüğümden nefret ediyorum. Eski ben ile şimdiki benin alakası yok.