Elektronik sigara içen var mı?

Bunu yazarken ciddi miydiniz, dalga mı geçiyorsunuz? Ben anlamadım sizin amacınızı. Ben de patlatayım o zaman bir tane, herkes içsin oglum harika bişey wala bu, dadı da çoq iyi hawalı oluyonuz içince bide(!) İçmeyin oğlum içmeyin, yok şu daha az zararlı, yok bu böyle, şu şöyle; yok öyle bir şey, hepsi zararlı, hepsi de lanet şeyler. Gelip burada nikotinsiz likit güzelliyorsunuz ya cidden şaka gibi. Hadi diyelim gerçekten de %100 zararsız bir olay bu likit (ki yok öyle bir şey) niye gelip güzelliyorsunuz ki burada?

Evet havalı oluyorsun ben sevdiğim kızın önünde içeçeğim. (!)

Tövbe estağfirullah sümme haşa, Hocam ben zararı en aza indirmeleri için gençlere puff ve elektronik sigara fakat Likit'te nikotinsiz içmelerini tavsiye ettim ki zararı olmasın gençlere ben ayrıca havalı bir şekilde anlatmadım gençlere zararı dokunmaz diyerek tecrübe mi aktarıyorum ayrıca sigarayı övsem sigaradan zarar gelmez dersem dalga geçmiş olurum.

Sürekli kullanıyorum. Puff değil, bildiğin POD. Sigaradan daha çok balgam yapması dışında -kullanılan cihaz ve likitin kalitesine de bağlı olarak- sigarayı tokatlar geçer.

Sürekli kullanıyorum. Puff değil, bildiğin pod. Sigaradan daha çok balgam yapması dışında -kullanılan cihaz ve likitin kalitesine de bağlı olarak- sigarayı tokatlar geçer.
Anlatmak istediğim şey bu ama arkadaş beni trollukle suçladı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…