Hayatında hiç sigara içmeyen erkek mi olur kardeşim? Dışarı çık %100 %90 içiyor zaten. Stresliyiz baba.
?sen 14 yaşında değil misin, hayırdır sigara içmeyenin erkekliğine sen mi karar veriyorsun? Ağzı kokan, kendi sağlığına dikkat etmekten aciz erkek mi olur kardeşim derler adama. Demem ama ben, içen içsin.

Zaten dünyaya 1 kez geliyoruz dünyanın en sağlıklı insanı ol illa öleceksin yani faydalı olunca ölümsüz olmuyorsun o yüzden devam.

İlk öncellikle kimsenin ne içeceğine karışamam. Yinede bu sözü doğru bulmuyorum. Yeme bozukluğum var ve günde en fazla bir öğün yiyebiliyorum. Bağışıklığım yerlerde, sırf dünyaya bir kere geliyorum diye bu sağlıkla elektronik sigara içmeye kalkarsam yaşam sürem kesinlikle kısalır. Cipsle sigara aynı muamele değil. Zaten kimsenin de bir oturuşta 30 tane yiyebildiğini sanmıyorum.[/QUOTE]

Örneğin puff bar vb. bunları içen veya içmiş olan var mı? Merak ettim. Ben arada sırada puff bar içiyorum.
Bir ara salaklık yapıp Vozol puff almıştım ve 1.5 hafta kullanmıştım. Likit göstergesi %80'deyken satmıştım ve sonra sigaraya başlamıştım. Yanlış olmasın 1- 1.5 ay sigara içtikten sonra onu da bıraktım. Şu an 3. günüme giricem hiç içmeden. Umarım devamı gelir. Ha içtiğimde de 4 daldan fazlasına çıkmıyordum zaten ama ileride de devamının gelmeyeceği garanti değildi. Puff zevkli fakat arkadaş ortamında 3-5 içip bırakınca zevkli. Hiçbir şey bağımlısı olunca zevk vermiyor.

Evet ben elektronik sigara ve puff kullandım ve sigaradan daha beter olduğunu deneyimledim. Ben orada sigara güzelleştirmesi de yapmadım sadece biraz daha mizahi bir şekilde cevaplandırdım. Ben likitli ürünler yerine geleneksel tütün içmenin böbrekler ve karaciğer için çok daha iyi olduğunu savunuyorum. Elektronik sigara daha iyi diyen sağlıkçıların alayının da kapitalizmin köleleri olduğunu savunuyorum. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmanın tek yönteminin de nikotinsiz likit ile ciğere çekmeden ağız alışkanlığının giderilerek bırakılması olduğunu düşünüyorum ancak ona da o kadar para vereceğine yurt dışında satılan "aromalı hava" çubuklarından veya benzer ürünlerden kullanılmasının veya adam gibi bir şeye ihtiyaç duymadan bırakmanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Siz de bir zararı yok diyorsunuz, sonra da bana troll diyorsunuz. Diyecek sözüm yok size.
Hocam zararı sigaraya rağmen yok yani siz beni anlamıyorsunuz her şeyin zararı var ama sigaranın daha çok var puff ve elektronik sigaranın çok az zararı var diyoruz umarım anladınız. Hocam siz sigara zararsız derseniz troll'e ön ayak olursunuz kusura bakmayın şimdi sigara zararlı diye millet puff ve elektronik sigaraya yöneliyor zaten ha gençlerde heves ediyor içmek istiyor ne yapalım gençlerin hevesini mi kırarım? İçsinler gençler sigara kadar zararlı değil en azından. Sigara içmesinler sigara zararlı. Gidiyorsunuz siz likitin içindeki maddeleri sayıp zararlı diyorsunuz bu yanlıştır! O zaman sosisin salamın cipsin kolanın çikolatanın ekmeğin'de zararı var yemeyin içmeyin o zaman.

Hocam zararı sigaraya rağmen yok yani siz beni anlamıyorsunuz her şeyin zararı var ama sigaranın daha çok var puff ve elektronik sigaranın çok az zararı var diyoruz umarım anladınız. Hocam siz sigara zararsız derseniz troll'e ön ayak olursunuz kusura bakmayın şimdi sigara zararlı diye millet puff ve elektronik sigaraya yöneliyor zaten ha gençlerde heves ediyor içmek istiyor ne yapalım gençlerin hevesini mi kırarım? İçsinler gençler sigara kadar zararlı değil en azından. Sigara içmesinler sigara zararlı. Gidiyorsunuz siz likitin içindeki maddeleri sayıp zararlı diyorsunuz bu yanlıştır! O zaman sosisin salamın cipsin kolanın çikolatanın ekmeğin'de zararı var yemeyin içmeyin o zaman.
Tamamen haklısınız. Gün içinde içtikleri yedikleri tonlarca katkı maddesi hatta renklendiriciler bulunuyor. Sanki bunlar kanser ya da başka bir kanser yapmicak. Sorun yok. İçiçem. Okula gitmeden önce de yazayım dedim. Hayırlı sabahlar ❤️

Hayatında hiç sigara içmeyen erkek mi olur kardeşim? Dışarı çık %100 %90 içiyor zaten. Stresliyiz baba.
14 yaşındasın sigarayla işin yok. Arkadaşlarınla mı buluşamadın ne stresin olabilir ''baba?''

Sigaranın her türlüsünü içiyorum strese iyi geldiği tamamen bağımlı yalanı, aksine daha çok azıtıyor. Özenilecek bir şey değil.

ha gençlerde heves ediyor içmek istiyor ne yapalım gençlerin hevesini mi kırarım? İçsinler gençler sigara kadar zararlı değil en azından.
Evet hocam kıralım, allah aşkına siz iyi misiniz? Tamam sensin kral, gençlerin hevesini kırma; elektroniğin sigaradan daha zararsız olduğunu düşünmeye devam et, birkaç yıl sonra karaciğer, akciğer ve özellikle böbreklerde sıkıntı yaşayınca anlarsın hangisi daha zararlı. Ayrıca elektoniğin daha zararsız hissettirmesinin sebebi de sigarada bulunan ama elektronikte bulunmayan katran (tar), bu siyah mukus elektronikte olmadığı için daha rahatlamış hissettirir; onun haricinde zarar aynı zarar. Likitin içeriğindeki maddeler sigaranın veremediği zararı da verir böbrek ve karaciğer hasarı gibi. Konuyu daha fazla uzatmayacağım, zaten sizinle tartıştıkça zekamın gerilediğini hissedebiliyorum. Siz "gençlerin hevesini kırmayın" bol bol puff içirin onlara, "zararı sigara kadar değil" dediğiniz gibi(!)