- Sigaradan oldu. 5 paket sigara içerdim, oldu öyle. Sende içersan sende ölecan. 🤖🤖🤖🤖🤖
+ Geçmiş olsun.
- Sağ ol.

5 yıl içerisinde 'havalı' çocuklar. Açıkcası ben sigara içilmesini etik bulmuyorum, elektronik sigaranın kokusu iyi gelebilir. Bu gıda cips, içecek gibi şeylerle kıyaslama yapılamaz.

Aynı şey biri nikotin biri yağ. Fakat elektronik Sigara'da nikotinsiz likitler var eğer çok elektronik sigara puff meraklı olan bir insana elektronik sigara kullanacağı nikotinsiz likiti öneririm. Cips önermem sağlığa zararlı kilo yapar.
Ben sana cips yiyorum mu dedim? Neyin tartışmasını yapıyorsun bana üstat?

İçene saygı duyarım, içene ne içiyorsun len demem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_0438.webp
    IMG_0438.webp
    87 KB · Görüntüleme: 63
5 yıl içerisinde 'havalı' çocuklar. Açıkcası ben sigara içilmesini etik bulmuyorum, elektronik sigaranın kokusu iyi gelebilir. Bu gıda cips, içecek gibi şeylerle kıyaslama yapılamaz.
Yapılır hocam cips yağlı vücuda girdiği an kilo yapar yağ depolaması olur vücut da fakat elektronik sigara başlayacak bir insana ben tavsiye olarak nikotinsiz likit ile başlamasını öneririm. Puff için de sigaradan daha az zararlı yani Puff'un bir zararı yoktur.

- Sigaradan oldu. 5 paket sigara içerdim, oldu öyle. Sende içersan sende ölecan. 🤖🤖🤖🤖🤖
+ Geçmiş olsun.
- Sağ ol.

Ben sana cips yiyorum mu dedim? Neyin tartışmasını yapıyorsun bana üstat?

İçene saygı duyarım, içene ne içiyorsun len demem.

Nikotinsiz likiti içtiğimde bana ne gibi zararı olabilir ki? Sana tecrübemi aktarıyorum anlamıyorsun ki.
Ben de size propilan glikol, gliserin ve çeşitli aroma vericilerin buharını solumanın tamamen zararsız olmayacağını hatta normal sigaradan daha beter olacağını anlatmaya çalışıyorum. Ben hem elektronik hem normal sigara içtim, elektroniği bıraktım normal sigara da günde 4-5 tek içiyorum; o elektronikten çektiğimde ciğerime 10 kilo ağırlık oturmuş gibi oluyor ve 2-3 gün içimden sonra belirgin bir öksürük bırakıyor ama ne hikmetse onu içmeyip sadece sigara içtiğimde kendimi daha iyi hissediyorum.

Ben de size propilan glikol, gliserin ve çeşitli aroma vericilerin buharını solumanın tamamen zararsız olmayacağını hatta normal sigaradan daha beter olacağını anlatmaya çalışıyorum.
Yok öyle bir şey sigara her şeyin en başında gelir. Sigara beni öldürecekti neredeyse kusuyordum spor yaptıktan sonra ter içinde kalıp yere yığılacaktım fakat elektronik sigara nikotinsiz likitle başladığımda bu sorunlar ortadan kalktı. Yani sigara masum mu oldu hocam elektronik sigara mı zararlı oldu? Anlamadım çok absürt bir yorum daha.

Yapılır hocam cips yağlı vücuda girdiği an kilo yapar yağ depolaması olur vücut da fakat elektronik sigara başlayacak bir insana ben tavsiye olarak nikotinsiz likit ile başlamasını öneririm. Puff için de sigaradan daha az zararlı yani Puff'un bir zararı yoktur.
Puff'un bir zararı yok mu? Nikotinsiz likit mi? Tamam, nikotinsiz likit zararlı değil. Puff'un zararı yok değil, içerisindeki nikotinsiz likitin zararı yok.

Benim tartışmam @Silverback Gorilla adlı arkadaşla, "kendisine sigara kullanmıyorum bence zararlı" diye görüşümü belirttiğimde genelleme yapıp sigara zararlı diyenler hamburger cips yiyor diyor.

Demek ki zararlı diyince otomatik sallıyor. Görüşümü belirttim kardeşim, sigara üreticisi sen misin? İçmiyorum ağzıma sürmem, ne elektronik ne normal paket, hamburger ve cips yemiyorum.

Bu adamı görmüştüm, tek içişte bitiren biri daha vardı ismi serkandı. :)