SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba Vozol almak istiyorum fakat çok bir bilgim yok, bu yüzden birkaç sorum var gene de elektronik sigara hakkında ama Vozol hakkında da var.

1. elektronik sigara normal sigaradan daha mı zararlı?
2. elektronik sigaranın bağımlılık gibi bir derdi var mı?
3. vozollarda çekim nedir ilk içecek birine kaç çekim önerirsiniz?
4. en iyi aroma hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vozol Puff'dur elektronik sigara değildir, puffdur.
Elektronik sigarada kendiniz likit koyarsınız koyduğunuz likit kaliteli ise sigaradan ve puffdan daha az zararlı olduğunu düşünüyorum.

Sigara ve Puff bence ikisi de çok zararlı, puffların içindeki likite çok fazla kimyasal koyuyorlar, sigarada da çok kimyasal var.

Elektronik sigaranın likitinin içinde nikotin varsa bağımlılık yapar. Yoksa da alışkanlık yapar. Aroma kişiden kişiye değişir en iyi meyve olmadığı gibi en iyi aroma da yoktur.

Çekim sayısı da genelde az oluyor her ne kadar çok yazsalar da üstüne.

Sigara veya benzerini içmiyorsan başlamanı önermiyorum.

Son düzenleme:
Vozol puff'dur elektronik sigara değildir, puffdur.
Elektronik sigarada kendiniz likit koyarsınız koyduğunuz likit kaliteli ise sigaradan ve puffdan daha az zararlı olduğunu düşünüyorum.

Sigara ve puff bence ikisi de çok zararlı, puffların içindeki likite çok fazla kimyasal koyuyorlar, sigarada da çok kimyasal var.

Elektronik sigaranın likitinin içinde nikotin varsa bağımlılık yapar. Yoksa da alışkanlık yapar. Aroma kişiden kişiye değiştir en iyi meyve olmadığı gibi en iyi aroma da yoktur.

Çekim sayısı da genelde az oluyor her ne kadar çok yazsalar da üstüne.

Sigara veya türevini içmiyorsan başlamanı önermiyorum.

Hocam genelde nargile içiyorum nargilenin yerini kapatır mı Vozol çünkü Vozol alacağım puff olduğunu bilmiyordum.

Hocam genelde nargile içiyorum nargilenin yerini kapatır mı Vozol çünkü Vozol alacağım puff olduğunu bilmiyordum.

Kapatır hocam fakat puff almanı önermem hızlı biter ve zararlı, iyi bir elektronik sigara al derim ona bir de kaliteli likit al uzun süre gider ekonomik olur.
Puff alsan makineyi ucuza alırsın fakat hemen biter sürekli alman gerekir, e sigara alsan pahalıya alırsın fakat sadece likit masrafın olur uzun vadede daha ucuza gelir.
(Açıkçası ben e sigara piyasasını modellerini şu anlık bilmiyorum takip etmeyi bıraktım, araştırıp e sigara alabilirsin.)

Kapatır hocam fakat puff almanı önermem hızlı biter ve zararlı, iyi bir elektronik sigara al derim ona bir de kaliteli likit al uzun süre gider ekonomik olur.
Puff alsan makineyi ucuza alırsın fakat hemen biter sürekli alman gerekir, e sigara alsan pahalıya alırsın fakat sadece likit masrafın olur uzun vadede daha ucuza gelir.
(Açıkçası ben e sigara piyasasını modellerini şu anlık bilmiyorum takip etmeyi bıraktım, araştırıp e sigara alabilirsin.)

Peki bu ciğerde su toplamayı hangisi yapıyor bir de elektronik sigara olduğunu nasıl anlarım acaba.

Puff (vape), normal sigaradan ve nargileden daha AZ zararlıdır, biraz araştırma yaparsanız her yer bunu söyler, işin b**unu çıkarmadığın sürece. Elektronik nargile gibi. Yeniden doldurulabilir vapeler en iyisi oluyor bence ancak Türkiye'de zor bulursun. Azerbaycan'dan yanımda 3 tane getirmiştim, 8-10 başlıkla, hepsini sattım :hehehe:

Puff (vape), normal sigaradan ve nargileden daha az zararlıdır, biraz araştırma yaparsanız her yer bunu söyler, işin b**unu çıkarmadığın sürece. Elektronik nargile gibi. Yeniden doldurulabilir vapeler en iyisi oluyor bence ancak Türkiye'de zor bulursun. Azerbaycan'dan yanımda 3 tane getirmiştim, 8-10 başlıkla, hepsini sattım :hehehe:

Hocam arkadaşım ciğerde su topluyor dedi bu doğru mu?

Yahu sigara da dudaktan başlıyor ciğere kadar her yerini kanser yapıyor, ses tellerini mahvediyor, ağzını leş gibi kokutup dişlerini döküyor. İçine buhar çekiyorsun, elbet zararı var. Su toplamasına toplar, çekeceksen bile bile çekeceksin.

Yahu sigara da dudaktan başlıyor ciğere kadar her yerini kanser yapıyor, ses tellerini mahvediyor, ağzını leş gibi kokutup dişlerini döküyor. İçine buhar çekiyorsun, elbet zararı var. Su toplamasına toplar, çekeceksen bile bile çekeceksin.

Ciğerde su toplama dedikleri şehir efsanesi hiç ciğerim su topladı diyipte hastaneye giden görmedim. Dünyada da pek vakaya rastlanmamış.
Puff'un zararlı olduğu kesin ama o konuda sıkıntı yok. Astım, Koah, bronşit vs yapabilir. Su toplama vs olur mu o da belli değil.

Uff (vape), normal sigaradan ve nargileden daha AZ zararlıdır, biraz araştırma yaparsanız her yer bunu söyler, işin b**unu çıkarmadığın sürece.

Katılıyorum, aksini iddia etmiyorum.
Zararlarını sıralarsam E sigara < Puff < Sigara < Nargile şeklinde olur muhtemelen.

Son düzenleme: