tear

Üstün
Makaleler
34
İçinde Juice kalmadı zaten, bugün biter gibi tahmin ediyorum. 1-2 kere içtikten sonra, fotoğraftaki kısımdan duman çıkmaya başlıyor hafif bir şekilde. Nedenini bilen var mı? Juice bittiği için olabilir mi?

IMG_9170.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Pamuklu olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam ?
Muhtemelen sigaranın haznesini çıkarıp atomizer kısmına bakmanız gerekecek. Sigaranızın etrafını bir inceleyin. Bazı elektronik sigaralarda hazne döner kapak şeklinde çıkıyor. Bazılarında vida ile sabitlenmiş oluyor, vidayı çıkararak hazneyi çıkarıyorsunuz. Zamanında benim kullandığımda döner kapak olduğu için o biraz daha kolaydı ama sizinki gözüme biraz farklı geldi açıkçası.

Atomizer kısmında herhangi bir pamuk göremezseniz pamuksuz çalışan coil kullanıyor olabilir. Yapabiliyorsanız coili inceleyin, coilde sorun olduğu için de duman çıkarıyor olabilir.

Bir de kullanım ömrü bitince biten sigaralardan değil sanırım, yanlış anlamadım değil mi? Tekrar tekrar doldurulup kullanılabiliyor sanırım.

Muhtemelen sigaranın haznesini çıkarıp atomizer kısmına bakmanız gerekecek. Sigaranızın etrafını bir inceleyin. Bazı elektronik sigaralarda hazne döner kapak şeklinde çıkıyor. Bazılarında vida ile sabitlenmiş oluyor, vidayı çıkararak hazneyi çıkarıyorsunuz. Zamanında benim kullandığımda döner kapak olduğu için o biraz daha kolaydı ama sizinki gözüme biraz farklı geldi açıkçası.

Atomizer kısmında herhangi bir pamuk göremezseniz pamuksuz çalışa coil kullanıyor olabilir. Yapabiliyorsanız coili inceleyin, coilde sorun olduğu için de duman çıkarıyor olabilir.
Hocam bu geek bar yani tek kullanimlik bitince yeniden nikotin koyup kullanamiyorsunuz bu yuzden herhangi bir acma kapagi vesaire yok pamuklu oldugunu dusunmuyorum.

Hocam bu geek bar yani tek kullanimlik bitince yeniden nikotin koyup kullanamiyorsunuz bu yuzden herhangi bir acma kapagi vesaire yok pamuklu oldugunu dusunmuyorum.
Düzenlemede geç kaldım, tahmin ettiğim gibi yeniden likit doldurulabilen sigaraları düşünmüşüm. Likiti azaldığı için olabilir diye düşünmeye başladım. Coil (ateşleme sistemi) buharlaştırmak için yeterli likit bulamadığından duman yapıyor olabilir.