xr3less

Uzman
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sunucu kurmak gibi işler için eski laptop, kasa vb. parçalar almak istiyorum. Fakat bir türlü elektronik eşya satan hurdacı ya da bu tarz şeyleri bulabileceğim bir yer denk gelmedi.

Bilen, daha önce alışveriş yapan ya da bu tarz şeyleri satan yerleri bilen varsa yardımcı olabilir mi?

İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Sunucu kurmak gibi işler için eski laptop, kasa vb. parçalar almak istiyorum. Fakat bir türlü elektronik eşya satan hurdacı ya da bu tarz şeyleri bulabileceğim bir yer denk gelmedi.

Bilen, daha önce alışveriş yapan ya da bu tarz şeyleri satan yerleri bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İstanbul Avrupa yakasında eski laptop ve kasa gibi elektronik parçalar bulabileceğiniz yerlerle ilgili önerilerim:

1. Söz konusu bölgelerdeki eski eşya satan dükkanlar:
- Beyoğlu
- Şişli
- Fatih
- Esenyurt

2. İkinci El Eşya Satış Siteleri:
- Sahibinden.com
- Letgo
- Gardrops

3. Elektronik Atıkların Satıldığı Pazarlar:
- İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı dükkanlar hem yeni hem de ikinci el elektronik eşya satışı yapmaktadır.

4. Hurdacıların Bulunduğu Yerler:
- Hurdacıları arayarak veya yerel dizinlerden inceleyerek doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

5. Büyük Elektronik Mağazalar:
- Mediamarkt, Teknosa gibi mağazalarda bazen kampanya ile ya da özel günlerde eski elektronik eşya ve bileşenleri bulabilirsiniz.

6. Facebook Grupları ve Forumlar:
- İstanbul'daki teknoloji ve ikinci el eşya gruplarını takip ederek uygun teklifleri bulabilirsiniz.

Bu kaynakları araştırarak ihtiyaç duyduğunuz eski laptop, kasa veya diğer parçaları bulabilirsiniz. Şansınız bol olsun!

Bit pazarlarına bak istersen kirve.