Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhabalar, en son 2020'de falan görüştüğüm sanal arkadaşım var. TikTok ve kendi ismini biliyorum. Nasıl ulaşabilirim ona? Bir de galiba 6 Şubat deprem bölgesindeydi.

Son düzenleme:
TikTok hesabını biliyorsanız doğrudan oradan iletişime geçmeyi deneyin. Zamanında ben de eskiden konuştuğum online arkadaşlarımı bulmak için aşırı uğraşmıştım ancak maalesef başaramayınca pes etmiştim.

Bir tek, ismiyle beraber soyismini ve yaşadığı yeri biliyorsanız; yasal olmayan yollarla arayıp bulma şansınız var ancak kesinlikle önermem. Maalesef yasal olarak da verilecek pek bir tavsiye yok...

Hocam hesabı silinmiş, kaybetmiş, isim değişmiş olabilir tabiiki. En son ne zaman görüştünüz? Yani içinizi kötüye vurmak istemem ama 6 şubat bölgesindeyse ve hala haber alamıyorsanız zarar görmüş olabilir. Ama tabiiki Allah'ın işi ama umarım sağlıklı şekilde bulursunuz.

Hocam hesabı silinmiş, kaybetmiş, isim değişmiş olabilir tabiiki. En son ne zaman görüştünüz? Yani içinizi kötüye vurmak istemem ama 6 şubat bölgesindeyse ve hala haber alamıyorsanız zarar görmüş olabilir. Ama tabiiki Allah'ın işi ama umarım sağlıklı şekilde bulursunuz.
2020'de falan veya daha öncesi.