Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhabalar, en son 2020'de falan görüştüğüm sanal arkadaşım var. TikTok ve kendi ismini biliyorum. Nasıl ulaşabilirim ona? Bir de galiba 6 Şubat deprem bölgesindeydi.
Son düzenleme:
Maalesef bulunamaz.Merhabalar, en son 2020'de falan görüştüğüm sanal arkadaşım var. TikTok ve kendi ismini biliyorum. Nasıl ulaşabilirim ona? Bir de galiba 6 Şubat deprem bölgesindeydi.
Çocukluk hesabı hocam ne yazık ki.TikTok hesabını biliyorsanız doğrudan oradan iletişime geçmeyi deneyin. Zamanında ben de eskiden konuştuğum online arkadaşlarımı bulmak için aşırı uğraşmıştım ancak maalesef başaramayınca pes etmiştim.
2020'de falan veya daha öncesi.Hocam hesabı silinmiş, kaybetmiş, isim değişmiş olabilir tabiiki. En son ne zaman görüştünüz? Yani içinizi kötüye vurmak istemem ama 6 şubat bölgesindeyse ve hala haber alamıyorsanız zarar görmüş olabilir. Ama tabiiki Allah'ın işi ama umarım sağlıklı şekilde bulursunuz.
Bu daha kötü olmuş hocam. Nickname hatırlıyorsunuz o zaman Facebook, İnstagram, Tiktok hepsinde aratın tabii bu saatlerinizi alabilir. Ama alırsa saatlerinizi ona güvenli şekilde ulaşmanızı diliyorum.