RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, bu konuyu iki yer tarafından ele alacağım. İlk önce sanaldan başlamalıyım bence. Sanalda hiç arkadaş edinemiyorum, kimse ile iletişime geçemiyorum neden bulamıyorum. Birisi ile iletişime geçeceksem oyunda neden geçeyim? Gidip arkadaş olalım mı? Diyemem. Sonrasında ben sahil kasabasında yaşıyorum fakat yazın asla arkadaş edinemiyorum. Nasıl yani, bakın sınıf arkadaşlarım dışında arkadaşım yok sanaldan edindiğim 2 kişi var o kadar. Yazın arkadaşlarım sahilde hep bir arkadaş ediniyor. Fakat benim arkadaşlarım dışında çağırılmadığım sürece sahile inmiyorum. Sevdiğim kızı yazın her gün görüyorum ama ona açılamıyorum zaten. Ben küçükken mahallemde arkadaşım yoktu bu yüzden okulda sınıfıma alışamadım. Hep onlara saldırdım küfürler ettim çünkü bir arkadaşlık ilişkim asla olmamıştı. Bu durumu nasıl düzeltirim?

Sanalda hiç arkadaş edinemiyorum

Sanalda arkadaş edinmek normale göre daha meşakkatli bence. O konuda zevklerinize göre edinebilirseniz edinebilirsiniz (Aynı şeyleri yapabilmek adına)

Yazın arkadaşlarım sahilde hep bir arkadaş ediniyor. Fakat benim arkadaşlarım dışında çağırılmadığım sürece sahile inmiyorum.

Onlardan bağımsız hareket edip işte bir erkektir bir kızdır tek gördüğünüzde selam buralarda yeni gördüm nasılsınız falan deyip dümenden bir muhabbet döndürürseniz yavaştan tutar. (İnsanların hepsi yabani değil sonuçta)

Sevdiğim kızı yazın her gün görüyorum ama ona açılamıyorum zaten.

Onda da varsa ortak bir arkadaş onun aracılığıyla ulaşmayı deneyin ya da gidip dondurmacı bir şeyin yanında görürken baştan aşağı süzün efendime söyleyim belki taktığı bir kolye bir saat ya da kullandığı bir şeyden muhabbeti dönderin. Biraz insanın ağzında bitiyor bazı şeyler. Cesareti anlık toplamak gerek. Hiç uğraşmadan kaybetmek yerine deneyip kaybetmek daha iyidir bazen.

Sanalda arkadaş edinmek normale göre daha meşakkatli bence. O konuda zevklerinize göre edinebilirseniz edinebilirsiniz (Aynı şeyleri yapabilmek adına)

Onlardan bağımsız hareket edip işte bir erkektir bir kızdır tek gördüğünüzde selam buralarda yeni gördüm nasılsınız falan deyip dümenden bir muhabbet döndürürseniz yavaştan tutar. (İnsanların hepsi yabani değil sonuçta)

Onda da varsa ortak bir arkadaş onun aracılığıyla ulaşmayı deneyin ya da gidip dondurmacı bir şeyin yanında görürken baştan aşağı süzün efendime söyleyim belki taktığı bir kolye bir saat ya da kullandığı bir şeyden muhabbeti dönderin. Biraz insanın ağzında bitiyor bazı şeyler. Cesareti anlık toplamak gerek. Hiç uğraşmadan kaybetmek yerine deneyip kaybetmek daha iyidir bazen.
Tabii sanal daha kolaydır tabii. Ama ben bir kişiyle ortak yönler bulamıyorum

Haklısınız, fakat ben sahile inmiyorum öyle kendim zaten ailem napacaksın tek başına diyor bana.

O kızla aslında 6 sene aynı sınıfta okuduk o sonra özel okula gitti. Fakat 2025 yazında doğru gözlemlediysem bu kız arkadaşlarım ile takılmıyor. Takılıyorsa takıldığı kişileri biliyorum onlarla küstüm yazın. Ama seneye yani 2026 yazında her şey değişebilir.

Tabii sanal daha kolaydır tabii. Ama ben bir kişiyle ortak yönler bulamıyorum

Haklısınız, fakat ben sahile inmiyorum öyle kendim zaten ailem napacaksın tek başına diyor bana.

O kızla aslında 6 sene aynı sınıfta okuduk o sonra özel okula gitti. Fakat 2025 yazında doğru gözlemlediysem bu kız arkadaşlarım ile takılmıyor. Takılıyorsa takıldığı kişileri biliyorum onlarla küstüm yazın. Ama seneye yani 2026 yazında her şey değişebilir.

Sanal daha zor bence meşaakatli derken zorlu demek istemiştim. İllaki vardır. Aile bakarak hareket ederseniz devenin bir yerini net görürsünüz (Ben yaşadım oradan biliyorum) 2026 yazına iyi hazırlanın o zaman (Gerekirse vücüt geliştirin giyim kuşama iyileştirme görünüşe abanın)

Sanal daha zor bence meşaakatli derken zorlu demek istemiştim. İllaki vardır. Aile bakarak hareket ederseniz devenin bir yerini net görürsünüz (Ben yaşadım oradan biliyorum) 2026 yazına iyi hazırlanın o zaman (Gerekirse vücüt geliştirin giyim kuşama iyileştirme görünüşe abanın)
Ben çok özür dilerim, devenin bir yerini görmek derken pek anlamadım. Sorun şu dediğim gibi biri ile konuşmak zor geliyor bana tanımadığım biriyse. Ama sevdiğim kız ile konuşabilirim fakat açılabilmek zor. Ben onun reddetmesinden değil sonrasında gelişecek olaylardan korkuyorum.

Ben onun reddetmesinden değil sonrasında gelişecek olaylardan korkuyorum.

Sonunu düşünen kahraman olamaz.

Biri ile konuşmak zor geliyor bana tanımadığım biriyse.

Röpörtaj yapar gibi konuşun. Ben öyle yapıyorum derim büyüğüme küçüğüme ne iş yapıyordun önceden nelerle uğraşırsın diye. Önce konuşmayı sakız gibi açmak lazım. Basit 1-2 soru sorup ortamı mahvetmek ihtimali olmaz hem.

Ama sevdiğim kız ile konuşabilirim fakat açılabilmek zor. Ben onun reddetmesinden değil sonrasında gelişecek olaylardan korkuyorum.

Kıza açılmak diye bir şey yok. Kıza açılıp başarılı olanını görmedim ben. Kızla flört edip karşılıklı seviyor mu diye bakacaksın. Sen flört ettiğinde o da sana flörtle karşılık veriyorsa, senden hoşlandığını belli eden şeyler yapıyorsa sen de yapacaksın. Sonra kendiliğinden geliyor "biz neyiz?" aşaması. Genelde kızlar soruyor zaten.

Sonunu düşünen kahraman olamaz.

Röpörtaj yapar gibi konuşun. Ben öyle yapıyorum derim büyüğüme küçüğüme ne iş yapıyordun önceden nelerle uğraşırsın diye. Önce konuşmayı sakız gibi açmak lazım. Basit 1-2 soru sorup ortamı mahvetmek ihtimali olmaz hem.
Benim pek kahramanlık halim kalmayabilir😀

Bu yapılabilir fakat ilk önce aynı ilgi alanlı birini bulmam gerek. Mesela balık tutan birine gidip konuşabilirim, oyun oynayan biri bile olabilir.

Kıza açılmak diye bir şey yok. Kıza açılıp başarılı olanını görmedim ben. Kızla flört edip karşılıklı seviyor mu diye bakacaksın. Sen flört ettiğinde o da sana flörtle karşılık veriyorsa, senden hoşlandığını belli eden şeyler yapıyorsa sen de yapacaksın. Sonra kendiliğinden geliyor "biz neyiz?" aşaması. Genelde kızlar soruyor zaten.
Evet, gördüğüm kişiler hep o kıza mizahi şakalar yapıyor, konuşuyor flörtöz şekilde. Tabii kız okuldayken bana baktığı bakışları, gülüşleri, hareketleri saymazsak bir flörte başlamadık.

Ne istediğinizi, kim olduğunuzu bileceksiniz hocam, nelerden hoşlandığınızı bileceksiniz, sonra sizlerle beraber aynı şeylerden hoşlanan, aynı şeyleri yapmayı seven tercihen sizden daha iyi insanlar bulacaksınız.

Öğrenmeye de açık olacaksınız ki yanınızdaki adamları kendinizle beraber aşağıya çekmeyesiniz. Bi yerden sonra hepiniz aynı evde elinde bira, şarap ağlaya zırlaya dert döken lavuklara dönüyorsunuz. Birbirinize kol kanat gerebileceğiniz bi oluşumunuzun olması lazım. O yüzden doğru seçim yapmalısınız her şeyden önce, kafayı çalıştırın.

Yaşadığınız yerin sahil kasabası olduğunu söylemişsiniz, Nerelere gidebilirsiniz? Ortak yaşam alanlarında biraz gezinin, kendinizi custom yapın. Oraya sürekli gidip gelen regularlardan olun, İlk başta konuşmazsınız, kafa sallarsınız, göz kırparsınız. ikinci hafta gözlerle ve kafanızla bi selam verirsiniz. üçüncü hafta o kişinin boş olduğunu tek olduğunu görür yanına oturursunuz.

Biz burada dost düşman aynı şehirde yaşamaya çalışıyoruz :D. Kendinizden ödün vermeyin kimseyle de düşman olmayın ama, çizginiz olsun.

Evet, gördüğüm kişiler hep o kıza mizahi şakalar yapıyor, konuşuyor flörtöz şekilde. Tabii kız okuldayken bana baktığı bakışları, gülüşleri, hareketleri saymazsak bir flörte başlamadık.

Kız popüler bir kızsa, herkesle ufaktan da olsa muhabbeti varsa size; ona normal olan bakış, gülüş, hareketleri, adım atıyormuş gibi gelebilir. Bilmiyorum kaç yaşındasınız ama herkesle muhabbet kurmayı, ayaküstü sohbet etmeyi bilmelisiniz. Arkadaş edinme muhabbetinde de geçerli, iş tamamen sizde bitiyor. Git birinin yanına selam ver, yaptığıyla ilgili bir şey sor, "eşek" değilse zaten cevabını verip size de soru sorar.