RamKokusuSeven
Becerikli
Kim olduğumu biliyorum, ne istediğimi, nelerden hoşlandığımı falan. Benim sevdiğim şeyler oyun, felsefe, kitaplar, spor, futbol falan. Eğer yazın tanışacağım kişide bana uyarsa (tanışabilirsem) onu asla satmam. Öğrenmeye açık bir insanım zaten değer verdiğim insanı çok severim bırakmam. Custom yapından kastığınız aynı mekanlar, marketler, deniz yeri olmalı hocam. Haklısınız zaten illa gördüğüm kişi ile arkadaş olurum.Ne istediğinizi, kim olduğunuzu bileceksiniz hocam, nelerden hoşlandığınızı bileceksiniz, sonra sizlerle beraber aynı şeylerden hoşlanan, aynı şeyleri yapmayı seven tercihen sizden daha iyi insanlar bulacaksınız.
Öğrenmeye de açık olacaksınız ki yanınızdaki adamları kendinizle beraber aşağıya çekmeyesiniz. Bi yerden sonra hepiniz aynı evde elinde bira, şarap ağlaya zırlaya dert döken lavuklara dönüyorsunuz. Birbirinize kol kanat gerebileceğiniz bi oluşumunuzun olması lazım. O yüzden doğru seçim yapmalısınız her şeyden önce, kafayı çalıştırın.
Yaşadığınız yerin sahil kasabası olduğunu söylemişsiniz, Nerelere gidebilirsiniz? Ortak yaşam alanlarında biraz gezinin, kendinizi custom yapın. Oraya sürekli gidip gelen regularlardan olun, İlk başta konuşmazsınız, kafa sallarsınız, göz kırparsınız. ikinci hafta gözlerle ve kafanızla bi selam verirsiniz. üçüncü hafta o kişinin boş olduğunu tek olduğunu görür yanına oturursunuz.
Biz burada dost düşman aynı şehirde yaşamaya çalışıyoruz. Kendinizden ödün vermeyin kimseyle de düşman olmayın ama, çizginiz olsun.
Yani o kadar popüler denemez, yaşımı demek doğru olmayabilir çünkü sanalda çok dalga geçildim ama o kadar küçük değilimKız popüler bir kızsa, herkesle ufaktan da olsa muhabbeti varsa size; ona normal olan bakış, gülüş, hareketleri, adım atıyormuş gibi gelebilir. Bilmiyorum kaç yaşındasınız ama herkesle muhabbet kurmayı, ayaküstü sohbet etmeyi bilmelisiniz. Arkadaş edinme muhabbetinde de geçerli, iş tamamen sizde bitiyor. Git birinin yanına selam ver, yaptığıyla ilgili bir şey sor, "eşek" değilse zaten cevabını verip size de soru sorar.
Eğer benim yaptığım şeyleri yapan biriyse (dediğim örnekler balık, oyun falan) cevap verir.
Sizce MTA arkadaşlık yapmak iyi bir fikir mi?
Son düzenleme: