Ne istediğinizi, kim olduğunuzu bileceksiniz hocam, nelerden hoşlandığınızı bileceksiniz, sonra sizlerle beraber aynı şeylerden hoşlanan, aynı şeyleri yapmayı seven tercihen sizden daha iyi insanlar bulacaksınız.

Öğrenmeye de açık olacaksınız ki yanınızdaki adamları kendinizle beraber aşağıya çekmeyesiniz. Bi yerden sonra hepiniz aynı evde elinde bira, şarap ağlaya zırlaya dert döken lavuklara dönüyorsunuz. Birbirinize kol kanat gerebileceğiniz bi oluşumunuzun olması lazım. O yüzden doğru seçim yapmalısınız her şeyden önce, kafayı çalıştırın.

Yaşadığınız yerin sahil kasabası olduğunu söylemişsiniz, Nerelere gidebilirsiniz? Ortak yaşam alanlarında biraz gezinin, kendinizi custom yapın. Oraya sürekli gidip gelen regularlardan olun, İlk başta konuşmazsınız, kafa sallarsınız, göz kırparsınız. ikinci hafta gözlerle ve kafanızla bi selam verirsiniz. üçüncü hafta o kişinin boş olduğunu tek olduğunu görür yanına oturursunuz.

Biz burada dost düşman aynı şehirde yaşamaya çalışıyoruz :D. Kendinizden ödün vermeyin kimseyle de düşman olmayın ama, çizginiz olsun.
Kim olduğumu biliyorum, ne istediğimi, nelerden hoşlandığımı falan. Benim sevdiğim şeyler oyun, felsefe, kitaplar, spor, futbol falan. Eğer yazın tanışacağım kişide bana uyarsa (tanışabilirsem) onu asla satmam. Öğrenmeye açık bir insanım zaten değer verdiğim insanı çok severim bırakmam. Custom yapından kastığınız aynı mekanlar, marketler, deniz yeri olmalı hocam. Haklısınız zaten illa gördüğüm kişi ile arkadaş olurum.

Kız popüler bir kızsa, herkesle ufaktan da olsa muhabbeti varsa size; ona normal olan bakış, gülüş, hareketleri, adım atıyormuş gibi gelebilir. Bilmiyorum kaç yaşındasınız ama herkesle muhabbet kurmayı, ayaküstü sohbet etmeyi bilmelisiniz. Arkadaş edinme muhabbetinde de geçerli, iş tamamen sizde bitiyor. Git birinin yanına selam ver, yaptığıyla ilgili bir şey sor, "eşek" değilse zaten cevabını verip size de soru sorar.
Yani o kadar popüler denemez, yaşımı demek doğru olmayabilir çünkü sanalda çok dalga geçildim ama o kadar küçük değilim 😀
Eğer benim yaptığım şeyleri yapan biriyse (dediğim örnekler balık, oyun falan) cevap verir.

Sizce MTA arkadaşlık yapmak iyi bir fikir mi?

Son düzenleme:
Kim olduğumu biliyorum, ne istediğimi, nelerden hoşlandığımı falan. Benim sevdiğim şeyler oyun, felsefe, kitaplar, spor, futbol falan. Eğer yazın tanışacağım kişide bana uyarsa (tanışabilirsem) onu asla satmam. Öğrenmeye açık bir insanım zaten değer verdiğim insanı çok severim bırakmam. Custom yapından kastığınız aynı mekanlar, marketler, deniz yeri olmalı hocam. Haklısınız zaten illa gördüğüm kişi ile arkadaş olurum.

Yani o kadar popüler denemez, yaşımı demek doğru olmayabilir çünkü sanalda çok dalga geçildim ama o kadar küçük değilim 😀
Eğer benim yaptığım şeyleri yapan biriyse (dediğim örnekler balık, oyun falan) cevap verir.

Sizce MTA arkadaşlık yapmak iyi bir fikir mi?
Buradada sanirim kimse seninle arkadas olmak istemiyor gibi gorunuyor yani sorunun cozumu aslinda senin ile birinin tanismasi seni gormesi ve daha sonra sana sorununu samimi bir sekilde soylemesi gerekiyor tabi buradan taniyamayacaklar. Ulasabilecegin bir yer vereyim hem arkadas'da oluruz. discord https://github.com/winball501 burada mevcut serverime gel arkadas ekleyeyim. Ban yerim discordumu verirsem diye dusundum o yuzden bu sekilde yaptim. Ek olarak servere geldiginde ozelden yazabilirsin direk cekinme.

Vallahi ben böyle bir insanlığın içinde arkadaş edinmek falan istemiyorum. Ortalıkta adam kalmamış. Sırtımı yaslayamayacağım kimseyle de işimin olmasına gerek yok. Ben tercihen edinmiyorum, birkaç tane seneler önce edindiğim arkadaşlıklar var o kadar. Ama onlar da olmasa bir şey değişmez benim için. Sen kendini sevip tek başına mutlu olmaya bak. Millete bağlama kendini.

Vallahi ben böyle bir insanlığın içinde arkadaş edinmek falan istemiyorum. Ortalıkta adam kalmamış. Sırtımı yaslayamayacağım kimseyle de işimin olmasına gerek yok. Ben tercihen edinmiyorum, birkaç tane seneler önce edindiğim arkadaşlıklar var o kadar. Ama onlar da olmasa bir şey değişmez benim için. Sen kendini sevip tek başına mutlu olmaya bak. Millete bağlama kendini.
Sonu dogru ama basi yanlis bence.

Tabii öyle de fikrini merak ettim. İkna etmelik bir şey yok zaten. Fikir alışverişi yapıyoruz.

Tanimadigim bir insanla fikir alisverisi bu konuda yapamam zaman kaybedebilirim uzgunum. Ama sadece sunu soyleyebilirim hayat tek bir cizgi veya tek bir insan toplulugundan olusmuyor cesit cesit insanlardan olusuyor yani hayat tek bir cizgi degil sonsuz cizgilerden olusan bir şey ve bu cizgiler karmasiktir, senin yasatigin tecrubeler yasatigin bolge denk geldigin gordugun insanlar tum insanlarin boyle oldugu anlamina gelmez hepsinin iyi oldugu anlaminada gelmez bunun ile yola cikarak bunu demek yanlış seninki negatif dusunce grubuna giriyor, hayattaki dusuncelerini negatif veya pozitif dusuncelerden degil 2 sinin ortasinda tutman gerekiyor cunku hayatta hiçbir zaman ne olacagini bilemezsin ancak bunu fark etmen icin kendin tecrube etmen gerekiyor bu bazi insanlarda boyle. Diyeceklerim bu kadar.

Tanimadigim bir insanla fikir alisverisi bu konuda yapamam zaman kaybedebilirim uzgunum. Ama sadece sunu soyleyebilirim hayat tek bir cizgi veya tek bir insan toplulugundan olusmuyor cesit cesit insanlardan olusuyor yani hayat tek bir cizgi degil sonsuz cizgilerden olusan bir şey ve bu cizgiler karmasiktir, senin yasatigin tecrubeler yasatigin bolge denk geldigin gordugun insanlar tum insanlarin boyle oldugu anlamina gelmez hepsinin iyi oldugu anlaminada gelmez bunun ile yola cikarak bunu demek yanlış seninki negatif dusunce grubuna giriyor, hayattaki dusuncelerini negatif veya pozitif dusuncelerden degil 2 sinin ortasinda tutman gerekiyor cunku hayatta hiçbir zaman ne olacagini bilemezsin ancak bunu fark etmen icin kendin tecrube etmen gerekiyor bu bazi insanlarda boyle. Diyeceklerim bu kadar.

Ben zaten karşıma gelen insana, arkadaş istemiyorum git diyeceğim diye bir şey demedim. Tercih etmiyorum ben. Tüm insanların öyle olduğu anlamına gelmiyor ama çoğunluğunun öyle olduğu anlamına geliyor. Ki öyle de zaten, çoğunluğun ne olduğu belli. Bizim yapmamız gereken de çoğunluğu ele almak zaten.

Buradada sanirim kimse seninle arkadas olmak istemiyor gibi gorunuyor yani sorunun cozumu aslinda senin ile birinin tanismasi seni gormesi ve daha sonra sana sorununu samimi bir sekilde soylemesi gerekiyor tabi buradan taniyamayacaklar. Ulasabilecegin bir yer vereyim hem arkadas'da oluruz. discord https://github.com/winball501 burada mevcut serverime gel arkadas ekleyeyim. Ban yerim discordumu verirsem diye dusundum o yuzden bu sekilde yaptim. Ek olarak servere geldiginde ozelden yazabilirsin direk cekinme.
Hocam size ne kadar teşekkür etsem az. Verdiğiniz link herhalde discord server linki teşekkürler. Geleceğim size özelden yazarım.

Zaten pek bağlanan biri değilim bile, bağlandığım kişileri hep korurum. Hep böyle oldum kimseyi asla satmadım, sattıysam bile zor durumda kalmışımdır.