THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.014 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.159 Yer Rockport City Pazar 23:43 #1 Elma Gurusu: iPhone kategorisi ve altındaki tüm kategoriler Genişletmek için tıkla... Sadece iPhone yerine Mac, MacOS ve iPad kategorisi de dahil edilmeli diye düşünüyorum. Sonuçta onlar da bir Apple cihazı ve ''Elma Gurusu'' olmayı hak ediyorlar. Son düzenleme: Pazar 23:57 Artı 14 Eksi
Elma Gurusu: iPhone kategorisi ve altındaki tüm kategoriler Genişletmek için tıkla... Sadece iPhone yerine Mac, MacOS ve iPad kategorisi de dahil edilmeli diye düşünüyorum. Sonuçta onlar da bir Apple cihazı ve ''Elma Gurusu'' olmayı hak ediyorlar.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.313 Çözümler 15 Beğeniler 842 Yer CachyOS Pazar 23:56 #2 Ekosistem olduğu için mantıklı, artıladım.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino Pazartesi 00:18 #3 Şu rozeti almam için Apple kategorisinde açılan konularda daha aktif olmam lazım sanırım… Öneriye de katılıyorum. Elma, tüm Apple kategorilerini kapsamalı.
Şu rozeti almam için Apple kategorisinde açılan konularda daha aktif olmam lazım sanırım… Öneriye de katılıyorum. Elma, tüm Apple kategorilerini kapsamalı.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.014 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.159 Yer Rockport City Dün 11:41 #4 Elma ısıran dedi: Şu rozeti almam için Apple kategorisinde açılan konularda daha aktif olmam lazım sanırım… Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ben de o rozeti alacağım
Elma ısıran dedi: Şu rozeti almam için Apple kategorisinde açılan konularda daha aktif olmam lazım sanırım… Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ben de o rozeti alacağım
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.476 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.048 Yer İstanbul Bugün 01:58 #5 Bana mantıklı geldi, eğer ki Apple Watch için ayrı kategori olsaydı onu da kapsaması gerekirdi. Artıladım.
Bana mantıklı geldi, eğer ki Apple Watch için ayrı kategori olsaydı onu da kapsaması gerekirdi. Artıladım.