Elon Musk neyi amaçlıyor?

Buyuk kişiler olayı değil sadece, bu adamlara da guvenmemeli insanlar. Yaptıkları çoğu şey iyilik için değil.
Amerika bize zarar verdi. Trump gitmeli, mesela bu benim düşüncem. Kötü bir adam, pislik bir adam. Bence John F. Kennedy en iyisiydi.

Sana demedim ki zaten. Bir de ne libareli kardeşim, yaşın kaç senin, kurban olayım.
Neden? Sevemez miyim? Bir de onun dediklerini söyledim ben. Sorun sizde değil. Aksine size saygı duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika bize zarar verdi. Trump gitmeli mesela bu benim düşüncem. Kötü bir adam pislik bir adam. Bence John F. Kennedy en iyisiydi.
Olay başkan olayı değil; böyle büyük devletlerin amacı dünyayı kontrol etmek. Başındaki adam değişse de amaç aynı kalacak, yani.

Amerika şahıslara değil amaca bağlı bir kuruluş. Kişilerin bir önemi yok, Amerika'yı yöneten Amerikalı'lar bile değil. Bunları komplo olarak varsaymaya devam et sen kankam, içini ferah tut.

Sev, sev de bilmiyorum yani yaşın çok erken böyle siyasi konular için. Bence ileride düşünsen bunları daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…