Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben agresifleşmedim güzel kardeşim, hatta ilk başta "tartışmaya gerek yok" dedim. Sen çok merak ettin ya hani neylere hizmet ediyorlarmış o hayranı olduğun şahıslar, bende sana elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Onların hiçbirini inkar edemezsin çünkü edebileceğin tek bir kaynak bile yok. İstersen bir daha sor şimdi, "ama koloni kuracaklar, yaşamak istemez misiniz 🥹" diye.
Ben merak ettim siz açıkladınız. Birde Musk seviyorum ama hayranı olma sebebim yaptığı projeler.

Buyuk kişiler olayı değil sadece, bu adamlara da guvenmemeli insanlar. Yaptıkları çoğu şey iyilik için değil.
Amerika bize zarar verdi. Trump gitmeli mesela bu benim düşüncem. Kötü bir adam pislik bir adam. Bence John F. Kennedy en iyisiydi.

Sana demedim ki zaten. Bide ne libareli kardeşim yaşın kac senin kurban olayım.
Neden? Sevemez miyim? Birde onun dediklerini söyledim ben. Sorun sizde değil. Aksine size saygı duyuyorum.

Amerika bize zarar verdi. Trump gitmeli mesela bu benim düşüncem. Kötü bir adam pislik bir adam. Bence John F. Kennedy en iyisiydi.

Neden? Sevemez miyim? Bir de onun dediklerini söyledim ben. Sorun sizde değil. Aksine size saygı duyuyorum.

Amerika şahıslara değil amaca bağlı bir kuruluş. Kişilerin bir önemi yok, Amerika'yı yöneten Amerikalı'lar bile değil. Bunları komplo olarak varsaymaya devam et sen kankam, içini ferah tut.

Neden? Sevemez miyim? Birde onun dediklerini söyledim ben. Sorun sizde değil. Aksine size saygı duyuyorum.
Sev, sevde bilmiyorum yani yaşın çok erken boyle siyasi konular için. Bence ileride düşünsen bunları daha sağlıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.