- Makaleler
- 19
Tamamdır, ben diyeyim de yani ileride daha iyi anlarsın bence.Hocam, zaten siyaset sevmiyorum ama liberalizm sevdim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, ben diyeyim de yani ileride daha iyi anlarsın bence.Hocam, zaten siyaset sevmiyorum ama liberalizm sevdim.
Tamamdır, ben diyeyim de yani ileride daha iyi anlarsın bence.
Haklısınız, hocam aslında yaptığımız şeyin kendi içimizde saçma kavga olduğunu düşündüm.Mesajlar silinip, bütün konuşmaya yazık olmadan önce durulsun artık bence. Herkes fikirlerini yeterince belli etti zaten.
Neyse babalar, ben daha konuşmayacağım; zira olay büyür, gerek yok. Ama bu devletlerin amacı, "Ay, bu dünyayı iyileştirelim, daha iyi yapalım, dünyayı kurtaralım" değil yani.Tamamdır, ben diyeyim de yani ileride daha iyi anlarsın bence.
Neyse babalar ben daha konusmayacagim zira olay büyür gerek yok ama bu devletlerin amacı ay bu dünyayı iyileştirelim, daha iyi yapalım, dünyayı kurtaralım değil yani.
Dosyaların tamamı açılsaydı ticaret mi değil mi görürdük.Amerikan yanlısı demek, kendi ülkesini Amerika'ya değiştirecek kişi demektir. Mesela bu adamlar Mars'a, Ay'a koloni kuracak; orada yaşamak istemez misiniz? O zaman biz de kendi Musk'ımızı yapacağız. Bu arada Musk için masum demedim ama bir çocuğa zarar verecek ya da insana zarar verecek kadar kötü değil. Trump'tan nefret ederim mesela; o adaya gitti.
Sadece ticaret yaptılar X için.
Musk neden X'den nefret kustu Diddy'e?Dosyaların tamamı açılsaydı ticaret mi değil mi görürdük.
Ben Diddy ile alakalı bir şey demedim. Kaldı ki PR için yapmıştır.
Diddy dosyaları için mesaj yazmıştınız.Ben Diddy ile alakalı bir şey demedim. Kaldı ki PR için yapmıştır.