Melopit

Gelişen
Selam,
Uzun süre oynayıp gelişebileceğim, tek oyunculu bir oyun arıyorum. Aradığım tarzı şöyle özetleyeyim:

• Saatlerce yaratık kesip Gold ve item kasmak,
  • Düşen loot'larla ya da biriktirdiğim parayla daha iyi eşyalar almak,
  • Craft sisteminin olması (tercihen),
  • Zamanla karakterin güçlenip OP hale gelmesi,
  • Oynadıkça rahatlayan, "emek ver ödülünü al" hissi veren bir yapıda olması.

Yani örnek olarak 10 saat farm atıp sonra güçlü bir item alıp oyunda rahatlamak gibi bir ilerleme sistemi arıyorum.
O itemi almadan önce yaratıkları 10 vuruşta kesiyorken itemi aldıktan sonra 3 vuruşta kesmek gibi.
Online veya P2W sistemler istemiyorum, tamamen singleplayer ve offline oynanabilen oyunlar olursa çok sevinirim.
Online da önerebilirsiniz ama önceliğim offlinedan yana olur.

Bu tarzda bildiğiniz, önerebileceğiniz oyunlar varsa çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu söylediklerine en ideal oyun şu anlık POE2.

Bunun dışında çerezlik olarak gamepadi alıp oynayabileceğin Vampire Survivors ve türevleri de var. Arada bayarsan falan bu oyunlarda başarım kasmayı deneyebilirsin. Güç fantezisini bu oyunlarda yapabilirsin. Olay basit karakteri hareket ettiriyorsun, bazılarında sadece hareket bazıları nişan al ve ateş et için de olanak sağlıyor. Ama en keyiflisi gamepad alıp, oto nişan ve aim ile oynamak. Doğru build ile çok bağımlılık yapabiliyor.

Tek oyunculu oyunlarda bu arzuladığını bulman çok zor. Genellikle iyi eşyaları hikaye vb. göre ayarladıklarından, oyun sonunda elde ediyorsun ve dönüp de o oyunu oynamıyorsun. Buna en yakın şeyi Witcher 3 veya güncel AC'ler verebilir. Ama AC'ler keyifli değiller ve güncel seviye sistemi olanlar, senin ilerlemene göre düşmanların da seviyelerini artırıyor. Yani güçlenip tek atma gibi şeyler çok olmuyor. Ama yetenekleri geliştirince yine de başlangıçtakine göre daha iyi öldürüyorsun.

AC mesela şu aralar Shadows oynuyorum, açık dünyada zırh vb. lootlayabiliyorsun. Ama seviye sisteminden dolayı yine yarım kalıyor. Oyun da bir yerden sonra yedek silah vb. kullansan da tekrara bağlıyor.

Ama oynarım diyorsan AC: Shadows bakılabilir. AC Origins, Odyssey ve Vallhalla oynamadım. O yüzden bilgim yok, ama bunlar da benzer dövüş ve seviye sistemi kullanıyor. Oyunları Ubi+ ile oynayabilirsin. Güncel oyunları 300 ₺ olan paketle oynayabiliyorsun. Yok ben AC Shadows değil öncekileri oynarım diyorsan, klasik paket içeriğine bakıp Ubi klasiği de alabilirsin.

Son düzenleme: