Emekli maaşına zam gelecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4075
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
  • Etiketler Etiketler
    zam
İşte gel açıkla abi sen gerçekleri çok iyi anlatan bilgili okumuş şekilde zekice anlatman hoşuma gidiyor. Bunların yaptığı rezilliği gel açıkla abi ki gerçekleri bilelim. Bugün TV açtım komple tüm kanalların bazıları halk TV hariç satın almış adam sanki. Bir övüyorlar ülkeyi bir övüyorlar anlatamam bir de bu sadece ahaber değil ülke TV mi neydi hangi kanaldı o hatırlamıyorum unuttum şu an TV direk kapadım bu ne utanmazlık ülke iflasını açıklamış ülke zararını açıklamış ülke sefalet içinde sen gidip milleti kandırarak uçuyoruz kaçıyoruz algısı oluşturup özellikle yaşlı kesim inanıyor bunların yalanlarına azıcık tarafsız olun be arkadaş gerçekleri söyleyin bir de CHP'yi bir kötülüyorlar bir kötülüyorlar anlatamam daha TV izlemem artık deyip sinirle kapadım. Bu ülke'de sadece ekonomi kriz yok adaletsizlik taraflı habercilik mülteci sorunları var. Aktroller var bir de Twitter'da onlara verilen paralar bu taraflı haberlere verilen paralarla tarıma hayvancılığa girseler ekonomi en azından azıcıkta olsa düzelirdi.

Ayrıca AKP belediyeleri borçla bırakıyor belediyeyi ekonominin neden böyle olduğunun içler acısını anlatıyor. Allah'tan CHP kazandı yoksa bunlar ülkeyi daha dibe vuracaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…