Çözüldü EMI ve RFI dalgası nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 31988
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
EMI/RFI, Elektromanyetik girişim, elektromanyetik dalgalar arasında olan girişim olayı.

Bu girişim bir EM dalganın istenilen yere ulaşmamasına sebep olabileceği gibi bir kaynaktan yayılan EM dalgaların başka bir cihazda istenmeyen akımlar indüklemesine sebep olur.

Analog TV'nin EMI'dan etkilenmesi.

Neden bunu araştırdınız, evde hoparlörlerde parazit yapan cihaz mı var?
EMI/RFI, Elektromanyetik girişim, elektromanyetik dalgalar arasında olan girişim olayı.

Bu girişim bir EM dalganın istenilen yere ulaşmamasına sebep olabileceği gibi bir kaynaktan yayılan EM dalgaların başka bir cihazda istenmeyen akımlar indüklemesine sebep olur.

Analog TV'nin EMI'dan etkilenmesi.

Son düzenleme:
Çözüm

Bilmediğim için araştırdım. Anladığım kadarıyla " bir elektronik cihazdan gelen dalganın diğer cihazları elektronik dalgayla etkilemesi olabilir mi? " Bilmiyorum o yüzden araştırdım.

Bununla ilgili makale, video tarzı öğretici bir içerik tavsiyesi bilen önerebilir mi? Temel düzeyde anladım şimdi teknik düzeyde anlamak istiyroum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…