Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
IC-9101 PROT 1CELL hocam. Şemadan da baktım. Çıkan ürün bu;Hocam fotoğrafta normalde çıkıyorda siteye yükleyince kalite düşüyor. Üstünde patlamayan kısımda s var. Yüksek ihtimal kodunun sonu s ile bitiyor. Attığınız olduğuna emin misiniz?
Düzeltme: Başındaymış s harfi. Noktanın olduğu yer başı oluyordu unuttum.
Batarya Yönetimi Entegreleri
Batarya Yönetimi Entegreleri kategorisi ürünlerimizi satın al. Karlı Çık.
HDDKullanıyorum 54
Üstün
Devre şemasının devamı yada başka bir parçası var mı? Karttaki bu kısmı göremedim.Kısa devre sonucu TV PSU'sunda birkaç elemanı uçurdum. Dirençlerin aynısından buldum da bu elemanı bulamadım. İnternette bulduğum kartın devre şemalarını ve patlayan elemanı paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 100090Eki Görüntüle 100091Eki Görüntüle 100092
DeadlyMania7 54
Bilgin
Devre şemasının devamı ya da başka bir parçası var mı? Karttaki bu kısmı göremedim.
Orijinal bir kopyası yok. bu siteden aldım ben de.
AP9101CK6-ANTRG1
AP9101CK6-ANTRG1 Diodes - Entegre Devreler (IC) - e-komponent.com
AP9101CK6-ANTRG1 Diodes Incorporated - Entegre Devreler (IC) - Battery Battery Protection IC Lithium Ion/Polymer SOT-26
DeadlyMania7 54
Bilgin
AP9101CK6-antrg1
![]()
AP9101CK6-ANTRG1 Diodes - Entegre Devreler (IC) - e-komponent.com
AP9101CK6-ANTRG1 Diodes Incorporated - Entegre Devreler (IC) - Battery Battery Protection IC Lithium Ion/Polymer SOT-26www.e-komponent.com
Hocam fotoğrafta normalde çıkıyorda siteye yükleyince kalite düşüyor. Üstünde patlamayan kısımda s var. Yüksek ihtimal kodunun sonu s ile bitiyor. Attığınız olduğuna emin misiniz?
IC-9101 PROT 1CELL hocam. Şemadan da baktım. Çıkan ürün bu;Hocam fotoğrafta normalde çıkıyorda siteye yükleyince kalite düşüyor. Üstünde patlamayan kısımda s var. Yüksek ihtimal kodunun sonu s ile bitiyor. Attığınız olduğuna emin misiniz?
Batarya Yönetimi Entegreleri
Batarya Yönetimi Entegreleri kategorisi ürünlerimizi satın al. Karlı Çık.
HDDKullanıyorum 54
Üstün
Hocam fotoğrafta normalde çıkıyorda siteye yükleyince kalite düşüyor. Üstünde patlamayan kısımda s var. Yüksek ihtimal kodunun sonu s ile bitiyor. Attığınız olduğuna emin misiniz?
İşaretlediğim kısımdaki IC9101'i Google'da aratınca aynı entegre çıkıyor muhtemelen @11544 hocamın dediği entegre.
Dosya Ekleri
DeadlyMania7 54
Bilgin
İşaretlediğim kısımdaki IC9101'i Google'da aratınca aynı entegre çıkıyor muhtemelen @11544 hocamın dediği entegre.
Orası şemada konum belirtmek için kullanılıyordur sadece diye aratmadım hiç