KS KS michaelscofield Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.661 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.256 Yer İstanbul Dün 23:30 #21 TorosKaplanı dedi: @michaelscofield selamlar aynı sorunu yasıyorum hocam dm atarsanız haberleselim ben atamiyorum Genişletmek için tıkla... DM yasak hocam. Buradan yazabilirsiniz.
TorosKaplanı dedi: @michaelscofield selamlar aynı sorunu yasıyorum hocam dm atarsanız haberleselim ben atamiyorum Genişletmek için tıkla... DM yasak hocam. Buradan yazabilirsiniz.
T TorosKaplanı Üyecik Katılım 9 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Dün 23:40 #22 michaelscofield dedi: DM yasak hocam. Buradan yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazacak bir şey yok şu anlık, ilerideki durumlarda haber etmek için demiştim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:02
michaelscofield dedi: DM yasak hocam. Buradan yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazacak bir şey yok şu anlık, ilerideki durumlarda haber etmek için demiştim.
KS KS michaelscofield Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.661 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.256 Yer İstanbul Dün 23:43 #23 TorosKaplanı dedi: Yazacak bir şey yok şu anlık, ilerideki durumlarda haber etmek için demiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Pazartesi günü Siber Suçlar’a gideceğim, haber veririm.
TorosKaplanı dedi: Yazacak bir şey yok şu anlık, ilerideki durumlarda haber etmek için demiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım. Pazartesi günü Siber Suçlar’a gideceğim, haber veririm.
T TorosKaplanı Üyecik Katılım 9 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Dün 23:58 #24 michaelscofield dedi: Anladım. Pazartesi günü Siber Suçlar’a gideceğim, haber veririm. Genişletmek için tıkla... Boşuna gideceksin, hangi şehirse oraya ulaş diyorlar. Arıyorsun, bilgimiz yok diyorlar daha. Savcılığa ulaşıp soruşturma başlarsa bilgi alınabilir. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:03
michaelscofield dedi: Anladım. Pazartesi günü Siber Suçlar’a gideceğim, haber veririm. Genişletmek için tıkla... Boşuna gideceksin, hangi şehirse oraya ulaş diyorlar. Arıyorsun, bilgimiz yok diyorlar daha. Savcılığa ulaşıp soruşturma başlarsa bilgi alınabilir.