Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Örneğin PS3 emülatörü ile FIFA oynamak mı yoksa modern pes oynamak mı mobilde daha fazla şarj yer?
Emülatöre göre değişir atıyorum PSP ve Switch emülatörü cihazı aynı yüke sokmaz. Konudaki PS3 emülatörü ise tabii ki çok daha fazla yer sonuçta oyun telefona göre optimize edilmediği için cihaz maksimum yükte çalışıyor.
Anladım teşekkür ederim. Apple cihazlar üzerinden değerlendirilince emülatörler daha az şarj yer mi?Emülatöre göre değişir atıyorum PSP ve Switch emülatörü cihazı aynı yüke sokmaz. Konudaki PS3 emülatörü ise tabii ki çok daha fazla yer sonuçta oyun telefona göre optimize edilmediği için cihaz maksimum yükte çalışıyor.
Ben yanlış anlamışım başta yine de emülatör optimizasyonu etkiliyor mu sorusundan yola çıkarak Apple cihazları sordum.
erdym
Üstün
Anladım teşekkür ederim. Apple cihazlar üzerinden değerlendirilince emülatörler daha az şarj yer mi?
Ben yanlış anlamışım başta yine de emülatör optimizasyonu etkiliyor mu sorusundan yola çıkarak Apple cihazları sordum.
Cihazdan cihaza değişir ama Apple cihazlarda optimizasyonları çok daha berbat tavsiyem Snapdragon işlemcili cihazlar. Turnip driver sayesinde eşit güçte MediaTek cihazlara bile 2 kat fark atabiliyor.
Cihazdan cihaza değişir ama Apple cihazlarda optimizasyonları çok daha berbat tavsiyem Snapdragon işlemcili cihazlar. Turnip driver sayesinde eşit güçte MediaTek cihazlara bile 2 kat fark atabiliyor.
Yazılım kısmını bilmiyorum da SD uzun süredir Android'de en iyisi deniyor. Ben de Exynos ile idare ediyorum işte. MediaTek de güzel.
Muhtemelen oyunlar eski olduğu için fazla şarj yemiyor.
Son düzenleme: