Palemoon muhtemelen en az RAM tüketeni ama küçük bir ekip geliştiriyor, bu yüzden güvenlik konusunda emin değilim. Firefox'tan veya Chromium tabanlı (düz Chromium veya Helium)dan şaşmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu silmek için Custom ISO kullanıyoruz.

Tarayıcının sistemde yerleşik olması ve zor kalkması ayrı bir gıcıklık, ona katılıyorum ama Edge, Windows'un kendi çekirdeğiyle (WebView2) entegre çalıştığı için üçüncü parti tarayıcılar gibi sistemi ekstra yormuyor.

Arka planda oyun müzik vs varken en iyi verimi Edge'in verimlilik modunu açarak alırsın.

Thorium kullanıyorum hafif ve az tüketiyor.
Edge ve Brave, daha ekstrem hafiflik istersen Falkon/Pale Moon.
Bunları deneyeceğim, öneri yapan herkese teşekkürler.

Onu silmek için Custom ISO kullanıyoruz.
Öyle yapmaya gerek yok; hem de bazı kişilerin paylaştığı custom ISO'lar çok güvenli değil, WinUtil tercih edebilirsiniz.

RAM kapasiten ve işlemci modelin nedir? Edge ve Opera da RAM kısıtlama gibi performans ayarları da mevcut bir onlara da bakabilirsin.

Eki Görüntüle 238721
8 GB RAM var; hem de ağır oyun oynadığımdan çok doluyor, sanal bellek de bir şey yapamıyor.

O bende 3 GB'a yakın harcıyordu.

Öyle yapmaya gerek yok hemde bazı kişilerin paylaştığı custom isolar çok güvenli değil winutil tercih edebilirsiniz.
Tarayıcının sistemde yerleşik olması ve zor kalkması ayrı bir gıcıklık, ona katılıyorum ama Edge, Windows'un kendi çekirdeğiyle (WebView2) entegre çalıştığı için üçüncü parti tarayıcılar gibi sistemi ekstra yormuyor.

Arka planda oyun müzik vs varken en iyi verimi Edge'in verimlilik modunu açarak alırsın.
1775384093209.webp

Kendim downgrade ettim güven sorunu yaşamıyorum o yüzden, sadece bilinçli olmak gerekiyor virüs yemeye çok açık oluyor bu tarz kullanınca.