Merhabalar,
CS2 skinimi en düşük komisyon ile nasıl hangi siteden TL'ye çevirebilirim?
CS2 skinimi en düşük komisyon ile nasıl hangi siteden TL'ye çevirebilirim?
Nasıl satıyoruz? Pek kullanmayı bilmiyorum.CSFloat olabilir. Skin sattım, 8 gün bekleme süresi bekliyorum.
TL'ye çevirebileceğimize emin değilsek yapmayalım o zaman. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyelim madem.Sell items kısmından direkt skini seçtim, sonra fiyat ayarlayıp listeledim. 1 gün bile sürmeden satıldı. Fakat satıldıktan sonra parayı hemen vermedi. Trade geri çekme riskine karşı 8 gün bekletme veriyor. Stripe hesabı kurup parayı öyle alıyormuşuz sanırım.
TL'ye çevirebileceğimize emin değilsek yapmayalım o zaman. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyelim madem.
Sell items kısmından direkt skini seçtim, sonra fiyat ayarlayıp listeledim. 1 gün bile sürmeden satıldı. Fakat satıldıktan sonra parayı hemen vermedi. Trade geri çekme riskine karşı 8 gün bekletme veriyor. Stripe hesabı kurup parayı öyle alıyormuşuz sanırım.
Min 5$Diyelim ucuz bir skin sattım, parasını yine de çekebiliyor muyum yoksa belirli bir miktar mı gerekiyor çekmek için.
Diyelim ucuz bir skin sattım, parasını yine de çekebiliyor muyum yoksa belirli bir miktar mı gerekiyor çekmek için.