CSFloat olabilir. Skin sattım, 8 gün bekleme süresi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl satıyoruz? Pek kullanmayı bilmiyorum.

Sell items kısmından direkt skini seçtim, sonra fiyat ayarlayıp listeledim. 1 gün bile sürmeden satıldı. Fakat satıldıktan sonra parayı hemen vermedi. Trade geri çekme riskine karşı 8 gün bekletme veriyor. Stripe hesabı kurup parayı öyle alıyormuşuz sanırım.

Sell items kısmından direkt skini seçtim, sonra fiyat ayarlayıp listeledim. 1 gün bile sürmeden satıldı. Fakat satıldıktan sonra parayı hemen vermedi. Trade geri çekme riskine karşı 8 gün bekletme veriyor. Stripe hesabı kurup parayı öyle alıyormuşuz sanırım.
TL'ye çevirebileceğimize emin değilsek yapmayalım o zaman. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyelim madem.

TL'ye çevirebileceğimize emin değilsek yapmayalım o zaman. Diğer arkadaşların yorumlarını bekleyelim madem.

TL'ye çeviriliyor zaten. Arkadaşım kullandığı için ben kullanıyorum.

1777768535382.webp

En bilindik CS Float ama onda şöyle bir şey var; skin satarken komisyon alıyorum ve sonra parayı bakiye olarak ekliyor. Bu parayı nakite çevirmek isterseniz ek bir komisyon daha alıyor.

Diyelim ucuz bir skin sattım, parasını yine de çekebiliyor muyum yoksa belirli bir miktar mı gerekiyor çekmek için.