Detaylar
Kim cevapladı?Solid Snake
Çalışkan
Filmler, Diziler, Oyunlar.
Her şeyi orta düzeyde bilmek ama hiçbir şeyde ustalaşamamak benim en bilgili olduğum konu.
Telefon dahil görüntüleme cihazları teknolojileri ve yazılımları. - Kariyer hedefim.
Bütün Adobe yazılımları; Tasarımdan tutun film prodüksiyonuna ve hatta 3D projelere kadar. - Kendi merakım.
Bir ekonomistin bilmesi gereken her şey; iktisat bilimi, maliye ve muhasebe, vergi hukuku - Okulunu okudum.
Siyaset, dünya gündemi, kitle psikolojisi, felsefe. - Siyasetçi yakınıyım.
Türkçe'yi dahil ettiğimizde 9 dil biliyorum. - Doğuştan 3 anadil kazancak kadar şanslıydım.
Bonus: Gıdalar, haritalar, bakım ürünleri, spor ve eğitim. Bu konuları kendi ihtiyacım olduğu için çok araştırdımdan dolayı uzman sayılırım.
Bütün Adobe yazılımları; Tasarımdan tutun film prodüksiyonuna ve hatta 3D projelere kadar. - Kendi merakım.
Bir ekonomistin bilmesi gereken her şey; iktisat bilimi, maliye ve muhasebe, vergi hukuku - Okulunu okudum.
Siyaset, dünya gündemi, kitle psikolojisi, felsefe. - Siyasetçi yakınıyım.
Türkçe'yi dahil ettiğimizde 9 dil biliyorum. - Doğuştan 3 anadil kazancak kadar şanslıydım.
Bonus: Gıdalar, haritalar, bakım ürünleri, spor ve eğitim. Bu konuları kendi ihtiyacım olduğu için çok araştırdımdan dolayı uzman sayılırım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Hiçbir şey de bilgili değilim. Vasıfsız herifin tekiyim.
Bir insanın her şeyi bilmesi lazım ama bu imkansız.
Sorun her şeyin bilinip, değişen hiçbir şey olmaması, "kötülük" bilinçli yapılıyor ve "insan" asla değişmeyecek.
Kitle yönetimi, toplum psikolojisi, propaganda, antipropaganda ve medya ile kitle kontrolü.
Aile kütüphanemiz bu kitaplar ile doluydu ve okumayı bu kitaplıkta öğrendim.
Antipropaganda kitapları ile büyüdüğünüzde basılı ve sözlü medya fikirlerinize erişemez hale geliyor.
Gündemdeki bazı olayların Dead CAT* olduğunun farkına varıyorsunuz ve tepki vererek bir amaca yardımcı olduğunuzu fark ediyorsunuz.
Dead CAT*; kitlenin asıl sorunlar ile ilgilenmemesi adına ortaya atılan sansasyonel genelde kurmaca haber, söylenti ya da olaylar bütünü.
Sorun her şeyin bilinip, değişen hiçbir şey olmaması, "kötülük" bilinçli yapılıyor ve "insan" asla değişmeyecek.
Muhtemelen en çok bildiğim şey club/disco müzikleri. Benim 24 saatlik listem bile var.
Onun dışında teknoloji, oyun, anime vesaire.
- Makaleler
- 4
Sayayım: Teknoloji, oyun, edebiyat, Metal müzikler ve sinema.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 vs MediaTek Dimensity 9500
- Dany Fırtınadoğan
-
-
Claude Code modelleri ücretsiz bir şekilde nasıl kullanılabilir?
- Koneko Toujou
-
-
-