Psikoloji ve ruh sağlığı. Ayrıca görsel ve çok boyutlu düşünmeye dayalı durumlar.
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
3D silahlar, felsefe, ideolojiler, yapay zeka, film - dizi, müzik.
Teknoloji ve donanım hakkında (yapay zeka hariç) pek bir bilgim yok.
4rchura 48
Üstün
Bir insanın her şeyi bilmesi lazım ama bu imkansız.
Sorun her şeyin bilinip, değişen hiçbir şey olmaması, "kötülük" bilinçli yapılıyor ve "insan" asla değişmeyecek.
Her şeyi bilmek ile mümkün olduğunca fazla konudan en azından ilgili alanın uzmanları ile 2 sohbet edip sorular sorabilecek kadar bilmek her şeyi bilmek değildir bence ki kendimi bu konularda uzman olarak dehil aksine cah*li olarak tanımlarım çünkü öğrenmem gereken daha çok detaylara sahipler iken bildiklerim komik kalır.
Kendinizi kısıtlamayın siz bir tamir aleti değilsiniz ki en fazla 2 3 uzmanlık alanınız olabilsin.
Astronomi.
Neden sansürledin? Cahil olmak sanki ayıp bir şeymiş sansür koymuşsun.Her şeyi bilmek ile mümkün olduğunca fazla konudan en azından ilgili alanın uzmanları ile 2 sohbet edip sorular sorabilecek kadar bilmek her şeyi bilmek değildir bence ki kendimi bu konularda uzman olarak dehil aksine cah*li olarak tanımlarım çünkü öğrenmem gereken daha çok detaylara sahipler iken bildiklerim komik kalır.
Kendinizi kısıtlamayın siz bir tamir aleti değilsiniz ki en fazla 2 3 uzmanlık alanınız olabilsin.
- Makaleler
- 9
Havacılık. En iyi biliyorum diyemem ama diğer hobilerimden uğraşlarımdan çok çok daha iyi biliyorum.
Birazcık Linux, birazcık araba, birazcık tır, baya bi bilgisayar donanımı, biraz da elektirik elektronik.
A
agg1401
Ziyaretçi
Oyun yapımıyla uğraştığım için güzel bilgim var ama zamanı geri alsaydım. Kesinlikle müziği öğrenirdim.
Jailbreak. Hayır, CS1.6'daki değil; Android'in root işlemine benzer bir iOS terimi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 vs MediaTek Dimensity 9500
- Dany Fırtınadoğan
-
-
Claude Code modelleri ücretsiz bir şekilde nasıl kullanılabilir?
- Koneko Toujou
-
-
-