Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha küçüktüm. İlkokul 3. Sınıftım. Kaynaştırma öğrencisiydim. Bir yaramazlık yaptım diye direkt özel A sınıfına gönderilmiştim. O zaman çok ağlamıştım, doktora kadar gitmiştim. Benim gördüğüm zorbalıklardan biri budur.
Fazla değer verdiğim insanın beni bırakıp gitmesi, o zamanki biraz leyla olduğum zaman sağlam ağlamışımdır. (Aslında 1. seçenek gibi ama boş ver gitsin)
Haksızlığa uğramak çok üzüyor beni. Ama eğer yarın bir gün aile bireylerimden birini kaybedersem çok fena ağlarım herhalde. Henüz kaybetmediğimden haksızlığa uğramak derim.
Yakın zamandan üniversite için yurda geldiğimde ailemle ayrılırken çokça ağlamıştım ağlayacağımı düşünmememe rağmen.
On sekiz yılda en çok neye ağlamışımdır onu hatırlamıyorum. İleride en çok ağlayacağım şey ise en yakın arkadaşımın ya da ailemden birilerinin başına kötü bir şey gelmesidir.