Sizi en çok ne ağlattı?

• Sevdiğim kız/erkek ile yollarımız ayrılınca

Oy: 3 9,1%
  • Ailemden birini kaybettğimde

Oy: 12 36,4%
  • Evcil hayvanımı kaybettiğimde

Oy: 3 9,1%
  • Yalnız kaldığımda

Oy: 2 6,1%
  • Büyük bir haksızlığa uğradığımda

Oy: 4 12,1%
  • En yakın arkadaşımı kaybettiğimde

Oy: 1 3,0%
  • Diğer

Oy: 8 24,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33
13 yıl önce ağlaya ağlaya el yazısıyla "e" yazmaya çalıştığım zaman geldi aklıma.

Şu şekilde bir şey yazıyordum hep:
Screenshot_2025-10-09-16-17-17-881_com.android.chrome-edit.webp

Çok ağladığım bir şey oldu diyemem sanırım. Bir ara küçük yaşlarda maçta ayağımı burkmuştum maçtayken hissetmemiştim ama 2 saat sonra çok fazla ağrımaya başlamıştı. Bayağı bir kıvranmıştım.

Hocam onunla alakalı değil. Ağlama yeteneğimi galiba kaybettim yani istesem de istemesem de ağlayamıyorum. Düşün yani merdivenden düşeyim yine ağlayamıyorum.

Ben de öyleydim zaman geçtikçe düzelir. Bunu sıkıntı yapma bence ağlamıyorsan da ağlamıyorsun olabilir yani anormal bir şey yok ki bunda.

En çok annemi kaybettiğimde ağladım. Bu hayatımın dönüm noktalarından biriydi. Ardından en yakın arkadaşımı kaybettim. Ankette yer almayan ama beni derinden etkileyen bir başka olay da kanserle mücadele ettiğim bir dönemde nişanlımın beni terk etmesiydi. Resmen bir çöp gibi köşeye atılmıştım. Gururumu çok kırmıştı bu durum. Bir süre sonra arkadaşları aracılığıyla benimle iletişime geçip benimle tekrar olmak istedi ben istemedim. Zor günümde yanımda olmayan iyi günümde yanımda olmasın. Kanseri atlattım, tüm bunları geride bıraktım geleceğe bakıyorum. Annemin ve yakın arkadaşımın mezarını haftada 2 kez ziyaret ederim. Dua eder, mezarlarını sular ve mezarlarının bakımlarını yaparım.