Outer Wilds. Bu kadar özenilmiş, güzel tasarlanmış ve oyuncuya hikayeyi yaşatan başka hiçbir oyun yok. Oyunu yaşamak ile sunmak arasındaki farkı bu oyunda net olarak görebildim.
Çok güzel övdünüz hocam meraklandım. Bir gün deneyeceğim bunu fırsatını bulunca. :D

Çok güzel övdünüz hocam meraklandım. Bir gün deneyeceğim bunu fırsatını bulunca. :D

Kesinlikle tavsiye ederim yalnız Outer Wilds oynayacaksanız bu oyunun bir gizem ve bulamaca oyunu olduğunu ve bu konuda gerçekten en iyisi olduğunu bilerek oynayın. Kesinlikle ve kesinlikle internetten herhangi bir yardım veya ipucu bakmayın. Bu oyunu 1(bir) kere tecrübe edebilirsiniz, o sonu gördükten sonra geri dönüşünüz yok. Çünkü yolu bildikten sonra oyunu bitirmek 10 dakika falan sürüyor.

Ben ilk çıktığında başlayıp 47'ar da bırakmıştım, tekrar 5.6'da sıfırdan hesap açtım o yüzden pek karakter yok 😂 C0 skirk ile geziyorum 😂

Genshin baydı beni açıkçası bir de hayatsız olmaya başladığım için ara verdim. Şu an boş zamanımda star rail, zzz, wuwa ve punishing kasıyorum :hehehe: