En çok konuşmak istediğiniz dil nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekiro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 486
  • Etiketler Etiketler
    dil
İngilizce öğreneyim başka bir şey istemiyorum. B2 olsa yeter.
Aynen öyle ama C2 olmasını isterim. Kusursuz bir aksan ile tabii.

İlla başka bir dil seçeceksek Çince olabilir, pazarı çok büyük ama hiçbir zaman öğrenmekle uğraşmayacağım, o dil öğrenilmez valla.

İngilizcem çok iyi olmasına rağmen konuşamadığım için şarkı söylemek dışında zorlanıyorum. Arada bir turist denk gelirse konuşabiliyorum. Keşke daha çok konuşabilseydim. Bunun dışında da Japonca ve Almanca.

Dünyanın ortak lisanı olan ingilizce derim.

Rusça, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, İsveççe, Portekizce, Türkçe ve Ukraynaca gibi dilleri çeşitli derecelerde konuşabiliyorum ama Kamboçya, Hindistan ve Vietnam gibi ülkelerin dillerini çalışmaya hiç fırsatım olmadı. Global diller için kaynak da konuşan insan da pratik şansı da bol. Diğer diller için ne yazık ki pek fırsatım olmuyor. O dilleri de konuşabilmek isterdim fakat uçakla gezmeye gitmek demek en azından sadece 1000 euroyu yola vermek demek oluyor.

Rusça, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, italyanca, isveççe, portekizce, Türkçe ve ukraynaca gibi dilleri çeşitli derecelerde konuşabiliyorum

Hocam dilleri öğrenirken nasıl bir yol izlediğinizi anlatan rehber bir konu açarsanız çok mutlu olurum.

Hocam, dilleri öğrenirken nasıl bir yol izlediğinizi anlatan rehber bir konu açarsanız çok mutlu olurum.
Tabii ki açabilirim fakat orada yazdığım her dili C2 seviyesinde bilmiyorum. Hepsinde sınava girmediğim için tam bir seviye söyleyemesem de bazı diller mesela A2-B1 seviyesinde. Yine de bir ülkeye gittiğimde kaybolmam. İstediğiniz diller varsa onlara özel tek tek konular ile başlayabilirim ya da birlikte bir konu açabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…