Detaylar
Kim cevapladı?Fatahhteto
Becerikli
Öğrenci olarak ChatGPT'yi daha iyi buluyorum Gemini 1 yıl ücretsiz hakkım var malum ve bazen bir bilgi verdiğinde şüpheleniyorum verdiği bilgiyi doğrulatmak için araştırdığımda öyle olmadığını fark edebiliyorum Tabii her zaman olmuyor böyle şeyler ama ChatGPT daha doğru cevaplar veriyor benim deneyimlerime göre
Vâveylâ 44
Başarılı
Neye göre? Günlük olarak Gemini, kod olarak Qwen.
Öğrenci olarak ChatGPT'yi daha iyi buluyorum Gemini 1 yıl ücretsiz hakkım var malum ve bazen bir bilgi verdiğinde şüpheleniyorum verdiği bilgiyi doğrulatmak için araştırdığımda öyle olmadığını fark edebiliyorum tabii her zaman olmuyor böyle şeyler ama ChatGPT daha doğru cevaplar veriyor benim deneyimlerime göre.
ChatGPT doğru olmayan bilgileri verebilir mesela Gemini'ye sordum dedim ki internetten para kazandım bağ-kur ödemem lazım mi 1TL kazansan bile odemen lazım dedi ChatGPT ise gerekmez yıllık ücreti geçmeyecek ivir zıvır dedi ama buradaki asıl gerçeği Gemini soyledi çünkü gov sitesindeki aynı şeyi diyor.
Bandırmalı1965 2
Başarılı
Yapay zekanın hata yapma ihtimali oluyor. Yanlış yapma ihtimali en düşük olan yapay zeka hangisidir?
Claude çok iyi denemenizi öneririm özellikle dert anlatacaksanız nokta atışı anlar bilgi verir.
Günlük olarak.
barishizm 11
Yetkin
Şu an için Gemini 3 Pro.