Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 17 Ocak 2024 #31 BurakBirinci dedi: Emekli maaşı gerçekten yeterli olacak mı? Daha şimdiden asgari ücrette erimeye başladı, seçim gününe bile zor görüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Patates soğan yeriz, Reisi yedirmeyiz
BurakBirinci dedi: Emekli maaşı gerçekten yeterli olacak mı? Daha şimdiden asgari ücrette erimeye başladı, seçim gününe bile zor görüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Patates soğan yeriz, Reisi yedirmeyiz
BORSAKAPLANI Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 216 Beğeniler 263 Yer İzmit 17 Ocak 2024 #32 Benim aklıma bir tek Allah yardımcıları olsun demek geliyor. Kırk küsür yıl çalışıp bu hallere düşmek resmen eziyet. Zamanında yaptıkları seçimin bedelini ödüyorlar fakat yine de hak değil.
Benim aklıma bir tek Allah yardımcıları olsun demek geliyor. Kırk küsür yıl çalışıp bu hallere düşmek resmen eziyet. Zamanında yaptıkları seçimin bedelini ödüyorlar fakat yine de hak değil.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 17 Ocak 2024 #33 Emekli seçmenin büyük bir çoğunluğuna acımasam da gerçekten bir kısmı için çok üzgünüm.