@143, Batı tarafında dediğiniz gibi ama ben Güney Doğu'da oturuyorum. Ortalama 5-10 yıllık 3+1 evleri biraz araştırmayla o civara bulabilirsiniz.

Doğu tarafında oturuyorum burada sıfır veya 2-3 yıllık 3+1 geniş dairleri o civara bulabilirsiniz.

Asgari ve emekli ücrete zam gelince sevinen kişileri anlamıyorum asgari ücrete zam geldikten sonra arkasından zamlar geliyor dünden bugüne gelmiş oluyoruz yine pek farkı olmuyor dünle bugün aynı.

@143, Batı tarafında dediğiniz gibi ama ben Güney Doğu'da oturuyorum. Ortalama 5-10 yıllık 3+1 evleri biraz araştırmayla o civara bulabilirsiniz.

Doğu tarafında oturuyorum burada sıfır veya 2-3 yıllık 3+1 geniş dairleri o civara bulabilirsiniz.
Ne olduğunun en ufak bir önemi yok. Türkiyenin neresinde olursa olsun bu parayla geçinmek mümkün değil. Sırf seçim kazanmak için milyonlarca kişi emekli edildi. Emekli yaş ortalaması 50 civarında. 16 milyon emekli var. Ülkenin 1/6'sı emekli. Emekli maaşı gerçekten ihtiyaç duyulan bir para gibi görülmüyor artık. Çoğu kişi için pasif gelir. 16 milyon emeklinin 12 - 13 milyonu hem emekli maaşı alıp hem çalışıyor.