sherkl
Başarılı
Merhaba şu an Xrades adlı markanın 90x40 Mouse Pad'ini kullanmaktayım. ASUS ROG Keris mouse ile kullanırken bazı noktalarda hızımı etkileyecek farklılıklar hissettiğimi düşünüyorum veya yeni mouse pad almak için kendime bahane arıyorum.
Bunun hakkında hiçbir fikrim yok ama gerçekten kendimi rahat hissetmiyorum.
Klavyeyi bazen sola çekmek istediğim zaman mouse pad sınırlarını geçiyor ve dengesizlik ortaya çıkartıyor o yüzden sadece farenin alanına denk gelecek büyüklükte 480x410 gibi mouse pad arayışına girdim.
CS2'de genelde 800 DPI 1.45 veya 1.25 sens kullanıyorum (O gündeki performansıma ve reflekslerime bağlı değişiyor.)
Hybrid mi Speed mi veya Control bir mouse pad mi alsam hiç bilemiyorum. Aklımda SoA Speed var, Lamzu Energon var hangisini tercih edebileceğimi bilemiyorum. Öneriniz var mıdır?
Bunun hakkında hiçbir fikrim yok ama gerçekten kendimi rahat hissetmiyorum.Klavyeyi bazen sola çekmek istediğim zaman mouse pad sınırlarını geçiyor ve dengesizlik ortaya çıkartıyor o yüzden sadece farenin alanına denk gelecek büyüklükte 480x410 gibi mouse pad arayışına girdim.
CS2'de genelde 800 DPI 1.45 veya 1.25 sens kullanıyorum (O gündeki performansıma ve reflekslerime bağlı değişiyor.)
Hybrid mi Speed mi veya Control bir mouse pad mi alsam hiç bilemiyorum. Aklımda SoA Speed var, Lamzu Energon var hangisini tercih edebileceğimi bilemiyorum. Öneriniz var mıdır?